Als u onderstaande velden invult, nemen we z.s.m. (geheel vrijblijvend) contact met u op

Op zoek naar een bedrijfs koffiemachine of een koffiemachine kantoor? Bij KoffieMatters vindt u ze in alle soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een filterkoffieapparaat, volautomatische-, halfautomatische- of voor een espressomachine.

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende topmerken. De merken die wij verkopen zijn:

Op het werk begint de dag vaak met een kop koffie. Daarom zijn de koffieautomaten voor bedrijven gemaakt voor hogere volumes. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor een koffiemachine klein zakelijk of juist voor een horeca koffiemachine. Afhankelijk van de grootte van uw organisatie en de wensen voor uw kantoor koffiemachine.

Welke bedrijfs koffiemachine of koffiemachine voor op kantoor moet ik kiezen?

Voordat u een nieuwe bedrijfs koffieautomaat kiest, kan het handig zijn om de wensen van uw personeel op kantoor te inventariseren en dan te bepalen welke koffiemachine goed past. Daarnaast moet u bepalen welke soorten koffie u uw klanten graag wilt aanbieden.

Voldoet een zwarte filterkoffie? Of wilt u juist graag cappuccino serveren? Of wilt u graag geadviseerd worden? Het kan allemaal! Ons team beschikt over veel ervaring. Zij brengen uw wensen in kaart, zodat zij het juiste advies kunnen uitbrengen.

Wij stellen een persoonlijk plan voor u samen dat volledig is afgestemd op uw wensen. Hierbij geldt voor ons altijd: “niets moet, alles mag!”. Wij bieden de mogelijkheid om naast het apparaat ook koffie voor bedrijven of onderhoudsabonnementen af te nemen.

https://koffiematters.nl/images/HQ/Peter-armen-over-elkaar.png

Neem gerust contact met ons op betreft de mogelijkheden van een bedrijfs koffiemachine.

 

Koffieautomaten voor bedrijven kopen bij KoffieMatters

Wilt u een koffiemachine voor uw bedrijf kopen? Dan kiest u voor KoffieMatters. Zo heeft u uw eigen overheerlijke koffie altijd binnen handbereik!

Daarnaast bieden wij ook een passende oplossing wanneer u liever niet in één keer een groot bedrag wilt betalen. U kunt bij ons namelijk ook een koffiemachine leasen. Bekijk de achterliggende pagina voor de mogelijkheden. Op deze manier kunt u voor een voordelige prijs een koffiemachine op kantoor zetten.

Wanneer u kiest voor een bedrijfskoffiemachine van KoffieMatters dan profiteert u altijd van een aantal belangrijke voordelen. We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Hoge service & kwaliteit
  • Alles is mogelijk, maar niets moet!
  • Een passende oplossing op maat
  • Goede garantievoorwaarden

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van een bedrijfs koffiemachine? Neem dan contact op!