Bedrijfs koffiemachines

Bent u op zoek naar een bedrijfs koffiemachine? KoffieMatters biedt veel verschillende koffieapparaten voor uw bedrijf! Deze krachtige modellen zijn bestand tegen een groter aantal kopjes koffie op een dag, zodat iedereen in de organisatie kan genieten van een heerlijk kopje koffie! Bekijk ons assortiment online en vraag een offerte aan voor een bedrijfs koffiemachine!

Toont alle 7 resultaten

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp

Een bedrijfs koffiemachine: Altijd heerlijke koffie op kantoor

Op het werk begint de dag vaak met een heerlijke kop koffie. Daarom zijn onze speciale bedrijfs koffiemachines krachtige modellen, die bestand zijn tegen een hoger aantal kopjes koffie op een dag. Daarbij zijn de koffiemachines voor bedrijven in staat niet alleen zwarte koffie te produceren, maar ook diverse overheerlijke melkvarianten.

Wij bieden onder andere filterkoffieapparaten, espressomachinesvolautomatische koffiemachines en piston koffiemachines. Afhankelijk van wat uw wensen zijn, kiest u een geschikte bedrijfs koffiemachine.

Ons assortiment bestaat uit verschillende hoogwaardige merken, die allemaal uitblinken in hun kwaliteit. O.a.:

Welke koffiemachine uw bedrijf ook zoekt, koffiematters heeft het voor u!

Welk koffieapparaat past het beste bij uw bedrijf?

Drinkt uw personeel ook geregeld koffie in uw bedrijf? Dan is een passende bedrijfs koffiemachine geen overbodige luxe. Welke type het beste bij u past, is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste is het van belang dat u de koffiewensen van uw personeel op kantoor goed te inventariseren. Voldoet zwarte filterkoffie of drinken mensen graag een cappuccino of latte macchiato?

Ook voor uw klanten moet het perfecte kopje koffie te serveren zijn, dus bekijk ook deze behoefte. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de grootte van uw onderneming. Wij bieden namelijk ook koffiemachines kantoorkoffiemachines klein zakelijk, maar ook horeca koffiemachines voor horecaondernemingen.

Wilt u graag geadviseerd worden in welk type bedrijfs koffiemachine voor uw organisatie geschikt is? Dat kan. Ons team is expert op het gebied van koffieautomaten en kunt u van een deskundig en persoonlijk advies voorzien. Volgens ons ‘niets moet, alles mag’ principe stellen wij graag een plan voor u op!

Service en onderhoud bij koffiemachines voor bedrijven

Wanneer u een bedrijfs koffiemachine aanschaft, wilt u natuurlijk wel dat deze zo lang mogelijk mee gaat. Daarom is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Dit kan eenmalig, maar ook in abonnementsvorm. De pakketten die wij aanbieden zijn op maat en ontzorgen u volledig.

Daarbij kunt u in het geval van schades of storingen, uw machine altijd langsbrengen bij KoffieMatters. U kunt uw apparaat voor onderhoud of reparatie aanmelden via ons ticketsysteem.

KoffieMatters heeft een team van deskundige en ervaren monteurs, die expert zijn op het gebied van koffiemachines voor bedrijven. Daardoor zijn ze in staat doeltreffende reparaties en onderhoudsbeurten uit te voeren. Wilt u meer informatie over onderhoud of reparaties aan uw bedrijfs koffiemachine? Neem dan contact met ons op!

Een bedrijfs koffiemachine kopen bij KoffieMatters?

Heeft u interesse in een van onze bedrijfs koffiemachines? Dan staat Koffie Matters voor u klaar. Kies voor een heerlijk bakkie koffie, ook voor uw bedrijf! Wilt u liever niet in één keer een groot bedrag kwijt? Dan bieden wij ook mogelijkheden voor een koffiemachine leasen! Zo kunt u zonder een te grote uitgave toch de beste koffie op tafel zetten.

Wanneer u kiest voor KoffieMatters als uw koffie leverancier profiteert u standaard van een aantal voordelen, namelijk:

Heeft u vragen of is er iets onduidelijk? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de telefoon of per e-mail. Bent u direct overtuigd van ons aanbod? Vraag dan een offerte aan voor een bedrijfs koffiemachine!

biepi espresso logo
Hulp