BiePi SARA Solid

1.499,00 Incl btw

De Biepie Solid levert de intense emotie die alleen de allerbeste espresso kan bieden. Een eigentijdse machine, geschikt voor de modernste trends en behoeften van de koffiewereld.

Beschrijving

Biepie Solid inclusief draaiknoppen

Gedreven door onze passie voor de wereld van koffie en warme dranken ontwikkelt Biepie voortdurend niet producten, allemaal volledig handgemaakt op het hoofdkantoor in Italië. De Biepie Sara Solid heeft een uitschuifbaar koppenplateau zodat je nooit meer kopjes van de machine hoeft te laten wanner je de watertank wilt bijvullen. Daarnaast bevat deze 1 groep espressomachine een display met shottimer en temperatuur controller voor de boiler.

Professionele E61 Zetgroep

De Biepie Sara is een semi-automatische espressomachine met een E61 zetgroep. Dit compact thuis model heeft een krachtige stoompijp voor de perfect schuimlaag voor jouw latte of cappuccino. Daarnaast is het mogelijk om met de heetwater tap een heerlijke americano of lungo te zetten voor jouw vrienden en/of familie. De Sara Solid espressomachine is de beste keuze om je liefde voor espresso te vieren.

Een Italiaans power-house!

Het gaat niet alleen om materialen; Biepie gaat ook over technologie. Daarnaast heeft de machine een kwalitatief koperen boiler en warmtewisselen met automatische waterlevel en temperatuur controle. Tevens heeft deze koffiemachine een hoge kwaliteit vibratiepomp. Nooit meer zelf het water level in de tank hoeven te controleren wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde watertank met indicator voor het tijdig bijvullen van de machine. 

Specificaties

Afmetingen 250 × 440 × 400 cm
Aantal kopjes tegelijk zetten

Materiaal

Kleur van het product

Melkopschuimmethode

Soort bediening

Type verwarming

Type gebruik

,

AC input (Voltage)

Vermogen (Watt)

AC input frequentie (Hertz)