Als u onderstaande velden invult, nemen we z.s.m. (geheel vrijblijvend) contact met u op

Bravilor Bonamat is een authentiek Nederlands koffiemerk. Al meer dan 70 jaar specialiseert Bravilor zich in het produceren van de beste filterkoffiezetapparaten. Hierbij staan het optimaal naar boven brengen van de koffiesmaak en de efficiëntie centraal. Als u zoekt naar een professioneel Bravilor koffiezetapparaat neem dan contact met ons op. U kunt de Bravilor Bonamat koffieapparaten ook direct bestellen of leasen op de website!

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Wat typeert een Bravilor Bonamat koffiemachine?

Het doel van Bravilor Bonamat is om u te voorzien op het gebied van smaak en gebruiksgemak. Met de koffiemachine zet u eenvoudig de beste filterkoffie. Ideaal wanneer u niet alleen voor uzelf maar ook voor collega’s, klanten of bezoek genoeg koffie wilt zetten.

Doordat Bravilor Bonamat koffiezetapparaten in verschillende vormen en maten komen zijn zij uitstekend in staat om het koffie totaalconcept aan te bieden. Deze ontwikkeling wordt inmiddels voortgezet door meer dan 450 medewerkers.

Dat de kunde van Bravilor Bonamat wordt gewaardeerd blijkt wel uit het feit dat ze in meer dan 100 landen operatief zijn. Ook het feit dat duurzaamheid erg belangrijk is draagt natuurlijk bij aan de waardering voor het merk.

Een Bravilor Bonamat koffiezetapparaat voor iedere situatie

Bravilor snapt dat de wensen naar koffie per klant kan verschillen. Daarom hebben ze verschillende modellen ontworpen zodat aan alle wensen voldaan kan worden. Zo kunt u kiezen voor een kleiner model zoals de Bravilor Novo. Hiermee zet u snel en eenvoudig 1,7 liter koffie in een paar minuten. Deze koffie blijft lang op temperatuur door een zelfregulerende warmhoudplaat.

Bent u op zoek naar een Bravilor koffiezetapparaat die meerdere kannen tegelijkertijd kan zetten? Ook daarvoor hebben ze apparaten ontworpen. Neem bijvoorbeeld de Bravilor Bonamat Matic Twin, dit apparaat is voorzien van twee roestvrijstalen filters en vier kannen. Daarnaast heeft het vier warmhoudplaten waardoor u 4 kannen tegelijkertijd kunt klaarzetten!

Door de variatie in modellen zijn de apparaten in veel situaties de beste keuze. Of u nou een apparaat zoekt voor in de kantine, op de werkvloer of voor uw koffiezaak Bravilor koffieapparaten bieden de oplossing!

Bravilor onderdelen, onderhoud en reparatie

Bent u op zoek naar losse Bravilor onderdelen? Ook dan bent u bij KoffieMatters aan het juiste adres! Naast de koffiemachines verkopen wij namelijk ook verschillende losse onderdelen. Zo vindt u bij ons onder andere:

  • Roestvrijstalen filterpannen;
  • Plastic filterpannen;
  • Hoge kwaliteit Bravilor filterpapier;
  • Losse glazen kannen;
  • Thermoskannen;
  • Airpots voor makkelijke koffie distributie

Ziet u het onderdeel die u zoekt er niet tussen staan? Neem dan gerust contact met ons op en dan zoeken we samen naar een oplossing.

Daarnaast kunt u bij KoffieMatters ook altijd rekenen op goede onderhoud- en reparatieservices. Het is mogelijk om bij ons een service contract af te sluiten maar wij bieden ook flexibele diensten aan. Heeft u eenmalig onderhoud of reparatie nodig op locatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u hier graag mee.

Een Bravilor Bonamat kopen doet u bij KoffieMatters

Een koffiezetapparaat van Bravilor Bonamat kopen bij KoffieMatters verzekert u van kwaliteit en service. Wij verkopen en leasen uitsluitend de beste filterkoffieapparaten die u direct kunt inzetten binnen uw bedrijf.

Omdat wij de service erg belangrijk vinden bent u bij ons altijd gegarandeerd van het volgende:

  • Zeer snelle levering
  • Goede garantievoorwaarden
  • Machine wordt gratis verzonden
  • Geen koffiebonen contract of verplichte afname

Bent u benieuwd welk Bravilor koffieapparaat het beste bij uw wensen past? Of wilt u deskundig advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vraagstukken!

Weet u al wat de beste keuze is voor uw wensen? Koop of lease dan vandaag nog een nieuwe koffiemachine van Bravilor Bonamat!

Wij bieden ook de volgende merken aan: