Contact opnemen

Wij zijn van 0900 tot 1800 bereikbaar via 058-2896638 en 24 uur per dag bereikbaar op service@koffiematters.nl

Contact opnemen

Neem zelf contact op

Neen nu contact met ons op zodat we jou zo snel mogelijk kunnen helpen.

service@koffiematters.nl 050 - 289 6638

Veelgestelde vragen

Bekijk een van onze veelgestelde vragen om jou antwoord te krijgen, toch niet gevonden wat je zocht? neem dan contact met ons op.

Bekijken

Google Reviews

Gebasseerd op Google recensies

Maarten van Dommele

  SUPER SERVICE!!

  De zetgroep van mijn Saeco Incanto kon niet meer teruggeplaatst worden in de machine. Contact opgenomen met Koffiematters en uiterst vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Volgende dag een (video)call gehad met een monteur. Wederom erg vriendelijke en heldere uitleg over wat ik moest doen. Het resultaat is dat mijn zetgroep weer in de machine zit en het apparaat weer functioneert!

Michel Vd Vaart

  We moesten even wachten voordat we aan de beurt waren, maar toen het apparaat opgehaald werd was het snel opgelost. Blij dat we hiervoor kozen ipv voor A E G, die voor 350 euro alleen maar komen kijken.

Stijn Hermsen

  Onze barista stond met een defecte koffiemolen op locatie in Leeuwarden. Klant niet blij en wij konden vanuit Nijmegen niet snel terplaatse. Contact gezocht met KoffieMatters en binnen 5 min was er iemand onderweg met een nieuwe molen voor onze barista. Top service, bedankt!

Sonja Wiersema-Eiling

  Fijn bedrijf, ze zijn eerlijk en denken mee voor een leek zoals ik op het gebied van koffiemachines. Goede service en communicatie. Bieden alternatieven en luisteren goed naar de wens van de klant. Kortom een bedrijf waar je graag en in vertrouwen zaken mee kan doen. Een echte aanrader!

Machiel Hoek

  Wat een prachtzaak! Wat een service! Wat een kwaliteit!
  Mijn 12 jaar oude Quick Mill E61-apparaat ter onderhoud aangeboden. Dat werd (uiteraard) groot onderhoud.
  En ik lijk wel een ander apparaat te hebben teruggekregen! Alsof ik een Alfa Romeo bij ze afgaf en een Ferrari terugkreeg! Alles werkt weer heerlijk soepel, en de stoom- en zetdruk zijn fantastisch!
  Alleen maar uitroeptekens in deze review, maar ik ben écht superblij dat dit bedrijf nota bene in mijn woonplaats Leeuwarden is gevestigd. Grote dank aan Benjamin en zijn team! Ik kom hier voortaan altijd terug!
  Super aanrader!

Hulp