Als u onderstaande velden invult, nemen we z.s.m. (geheel vrijblijvend) contact met u op

Bent u op zoek naar een espresso machine horeca? De beste kwaliteit koffie is natuurlijk van groot belang wanneer u een horecaondernemer bent. Met een professionele espressomachine kunt u in de horeca eenvoudig de beste espresso voor uw klanten neerzetten.

 

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Verschillende soorten professionele espresso machines in de horeca

Ons assortiment bestaat zowel uit volautomaat als halfautomaat espressomachines voor in de horeca. Onze horeca espressomachines zijn van de merken Saeco Idea en Gaggia. Met onze machines zet u binnen no time de beste koffie neer. Naast espresso kunt u op de meeste professionele espressomachines ook koffie, americano’s, ristretto’s, cappuccino’s en latte macchiato’s zetten. Kortom: met een espresso machine maakt u in de horeca de heerlijkste espresso’s.

Een volautomatische horeca espresso machine

Volautomaat wil zeggen dat de machine geheel volautomatisch werkt. Met één druk op de knop zet u dus de lekkerste koffie en espresso. De machines van Saeco Idea werken als volautomaat.

Saeco Idea is al jaren bekend door de hoge kwaliteit die het merk aanbiedt. De automaten zijn modern en eenvoudig in het gebruik. De machines zijn geschikt om tot 200 koppen koffie per dag mee te zetten. Met één druk op de knop maakt u de heerlijkste espresso’s!

Een halfautomatische espressomachine

Een halfautomatische espresso machine wil zeggen dat het apparaat het water verwarmt en de druk levert om het water door de koffie te persen. De rest van het proces moet u zelf verzorgen. Hierdoor zijn deze machines erg geliefd onder espressoliefhebbers en horecaondernemers.

Onze halfautomatische machines zijn van het merk Gaggia Deco. Deze machines stralen met hun prachtige design veel klasse uit en kunnen tot 250 kopjes koffie per dag zetten. De machines zin leverbaar in een twee- en driegroepsuitvoering. Een tweegroepsmachine zet tot 300 liter per uur, terwijl een driegroepsmachine tot 350 liter per uur zet.

Als horecaondernemer een espressomachine kopen bij Koffiematters

Wij kunnen uw nieuwe espressomachine leveren inclusief installatieservice. Inclusief installatie komt onze adviseur voor 59,95 de machine op afspraak installeren en afstellen. Het is ook mogelijk om de machine gratis verzekerd te laten verzenden.

Vindt u de aanschaf te prijzig? Kijk dan eens naar de koffiemachine horeca leasen mogelijkheid. Naast espressomachines verkopen wij ook volautomatische koffiemachines voor in de horeca. Met deze machines kunt u met één druk op de knop alle soorten koffie maken.

De beste professionele espresso machines voor in de horeca koopt u bij Koffiematters!