Espresso machine horeca

Met een espresso machine in de horeca kunt u de perfecte smaakbeleving creëren. Daarbij geeft u hiermee een echte eyecatcher aan uw horecagelegenheid. Bij KoffieMatters verkopen wij verschillende soorten espressomachines voor de horeca, waarmee u als barista zelf de instellingen kunt regelen. Bekijk hieronder onze professionele espresso machines voor de horeca.

Resultaat 1–16 van de 19 resultaten wordt getoond

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp

De beste smaakbeleving met espresso machines in de horeca

Met de aanschaf van een espresso machine in de horeca kiest u voor de ultieme smaakbeleving. Door de diverse instellingen van dit apparaat kunt u met een barista machine voor de horeca de beste smaken uit uw koffiemelange halen.

In tegenstelling tot een volautomatische koffiemachine in de horeca kunt u namelijk de doorlooptijd, de grove maling van de koffiemelange en meer smaakmakers met elkaar afstemmen. Bij KoffieMatters heeft u keuze uit diverse kwaliteitsmerken zoals Slayer Espresso, Gaggia Milano of Futurmat. Deze professionele espressomachines zijn een genot om mee te werken voor iedere professionele barista in de horeca!

Aandachtspunten voor een passende barista machine in uw horecazaak

Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren zijn er verschillende aandachtspunten waar u op kunt letten bij de aanschaf van een espressomachine in de horeca.

Zo kunt u onder andere letten op:

Dit en meer keuzes kunt u doorgeven binnen onze keuzehulp, speciaal voor de horeca. Komt u hier nog niet uit of wilt u meer advies over de verschillende mogelijkheden van uw nieuwe espresso machine? Wij adviseren graag welke variant het beste bij uw horecazaak past. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onderhoud en reparaties bij KoffieMatters

Naast de aanschaf via aankoop of lease van uw espresso machine in de horeca kunt u bij KoffieMatters ook terecht voor al uw onderhoud en reparaties. Voor het behoud van de lekkerste kopjes koffie en de juiste afstellingen van deze handmatige machines, is het belangrijk dat een apparaat regelmatig onderhouden wordt.

De technische dienst van KoffieMatters bestaat uit gecertificeerde monteurs welke zowel regulier onderhoud als doeltreffende reparaties kunnen uitvoeren. Om u volledig te ontzorgen in dit proces bieden wij verschillende onderhoudspakketten aan, af te stemmen op uw wensen en uw gekozen espresso machine. Horeca profiteert daarbij van onze haal- en brengservice. Tevens kunt u gebruik maken van een leenmachine. Zo hoeft u nooit zonder te zitten!

Koop uw espresso apparaat voor de horeca bij KoffieMatters

Kiest u ervoor een espresso apparaat voor de horeca te kopen, of leasen bij KoffieMatters? Dan profiteert u van een flink aantal voordelen:

Wij werken volgens het niets moet, alles mag principe. Dit betekent dat u bij ons nooit aan verplichtingen of abonnementen vast zit. U koopt bij ons de machine helemaal los, zonder vast contract voor koffiebonen of onderhoud. Wilt u dit er wel graag bij hebben? Dan is er natuurlijk van alles mogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw favoriete apparaat of neem contact met ons op voor meer informatie over een passende espresso machine horeca.

biepi espresso logo
Hulp