Eureka Mignon Specialita 16CR Zwart

425,00 Incl btw

De Eureka Mignon Specialita 16CR is een nieuwe koffiemolen in de Mignon lijn. Deze koffiemolen is eenvoudig te gebruiken voor thuis of kleinhoreca.

Categorie:

Beschrijving

De Eureka Mignon Specialita 16CR is een nieuwe koffiemolen in de Mignon lijn. Deze koffiemolen is eenvoudig te gebruiken voor thuis of kleinhoreca.

Eureka Mignon Specialita 16CR Zwart

Met de Eureka Mignon Specialita 16CR Zwart breidt Eureka haar assortiment uit meet een geweldige koffiemolen. Deze koffiemolen is zeer compact en bestaat uit een fraai weggewerkte touchscreen in de uitloop. Eureka heeft deze topper voorzien van volledige behuizing wat is opgebouwd uit sterk aluminium en vervolgens zwart gekleurd.

Keer op keer de juiste dosering

De Eureka Mignon Specialita 16CR doseert de vers gemalen koffiebonen direct in uw filterdrager. Doormiddel van de touchscreen display kunt u zelf de gewenste hoeveelheid gemalen koffie voor 1 en 2 kopjes instellen. Wanneer u de filterdrager onder de metalen uitloop druk maalt deze koffiemolen precies de ingestelde hoeveelheid. Op een tiende seconde nauwkeurig heeft u keer op keer de juiste dosering. Dit resulteert in het feit dat u thuis of op het werk altijd kan van de perfecte kop koffie of espresso. Tevens is het mogelijk om de handmatige stand te gebruiken. Door middel van dit systeem kan u met de filterdrager tegen de knop onder de uitloop drukken en terugtrekken wanneer u voldoende gemalen koffie heeft. Dankzij de filterdragerhouder blijft de filterdrager tijdens het malen altijd op zijn plek. Naast al deze handige functies wordt de Eureka Mignon Specialita 16CR geleverd met een bonenreservoir die 300 gram koffiebonen kan dragen.

Eenvoudige instelfuncties

Om u de gewenste maalgraad te garanderen is de Eureko Specialita uitgevoerd met een traploze instelling. Zo haalt u keer op keer alles uit uw bonen en espressomachine. De vlakke maalschijven van 55mm zijn gekoppeld aan een krachtige motor van 310 W. Dit zorgt ervoor dat de koffiemolen keer op keer de juiste dosering uitgeeft. Om u van geen klontjes tijdens het malen te voorzien bevat deze koffiemolen een ACE systeem. Daarnaast is de Eureka Mignon Specialita 16CR ingesteld op een dosering tussen de 1,2 en 1,6 gram gemalen koffie per seconde. Door het slimme ophangsysteem van de maalschijven is het eenvoudig de maler te openen. Tevens maakt dit systeem het mogelijk om de maalschijven te reinigen zonder enige instelling te verliezen. De Eureka Mignon Specialita heeft een eigen kenmerk waarbij de bovenste maalschijf is vergrendeld en kan de onderste maalschijf worden versteld.

Specificaties

Gewicht 5.6 kg
Afmetingen 18 × 12 × 35 cm
AC input (Voltage)

Kleur van het product

,

Maalschijven

Maaluitgifte

,

Vermogen (Watt)

Andere suggesties…