Futurmat F3 display 3 groep

6.800,00 Incl btw

De Futurmat F3 Elec 3 groep heeft een robuuste, aanraakgevoelige bediening via het toetsenbord. Keuze uit een of twee gewone of halve kopjes met een druk op de knop.

Beschrijving

Futurmat F3 Elec 3 groep

De Futurmat F3 display 3 groep heeft een robuuste bediening via het toetsenbord. Keuze uit een of twee cafe creme of espresso met een druk op de knop. Een fantastische halfautomatische espressomachine voor horeca en professioneel gebruik. De machine is uitgerust met twee krachtige stoompijpen en separate heet water tap. Tevens heeft de machine een display voor de controle van de parameters zoals de temperatuur.

Roestvrij stalen onderdelen

Alle metalen onderdelen in het servicegebied zijn gemaakt van roestvrij staal van de hoogste kwaliteit. Ze zijn robuust en gemakkelijk schoon te maken. De carrosseriepanelen zijn behandeld met een zeer bestendig tweelaags metaalverfproces wat voor extra bescherming zorgt. Daarnaast draaien de twee roestvrijstalen stoomarmen gemakkelijk voor het bereiden van uw cappuccino’s van hoge kwaliteit.

Twee onafhankelijke meters op de espressomachine

De water- en stoomdruk op de halfautomatische espressomachine  worden continu bewaakt. De twee onafhankelijke meters geven de druk van de ketel en de motorpomp aan. Dit geeft inzicht in wat voor druk er op pistons staat en de stoomdruk voor het op schuimen van uw melk.

 

Specificaties

Gewicht 76 kg
Afmetingen 57 × 94 × 54 cm
Boiler inhoud

AC input (Voltage)

Kleur van het product

Aantal kopjes tegelijk zetten

Koffiespecialiteiten

, , , , , , , ,

Vermogen (Watt)

Andere suggesties…