Futurmat Sensius 3 groep

7.259,94 Incl btw

De Futurmat Sensius 3 groep is een espressomachine welke gebruikt kan worden door horeca. Deze espressomachine klopt op het ritme van elke espresso melange.

Beschrijving

Het ontwerp van de Futurmat Sensius 3 groep is geïnspireerd op de Italiaanse avant-gardisme. De symmetrie van zijn vloeiende vormen gecombineerd met edele materialen en een fijne afwerking laat geen ruimte voor onverschilligheid.

Futurmat Sensius 3 groep

Deze espressomachine haalt uit elke koffieoorsprong een kopje plezier. Daarnaast zit elk kopje koffie vol nuances, aroma’s en intensiteit. Het ontwerp van de Futurmat Sensius is geïnspireerd op de Italiaanse avant-gardisme. De symmetrie van zijn vloeiende vormen gecombineerd met edele materialen en een fijne afwerking laat geen ruimte voor onverschilligheid. Om u volledig te voorzien heeft de machine een heetwater uitlaat voor thee. De Futurmat Sensius 3 groep heeft een geïsoleerde verwarmingsketel om de hoogste stabiliteit te garanderen en energie te besparen.

In verschillende kleuren leverbaar

Tevens is de zwarte variant ook leverbaar in een 2- groeps koffiemachine. Hierbij heeft u de keuze uit wit, zwart of brons. Daarnaast heeft de Sensius een koppenwarmplaat en antislip filterhouders. Deze koffiemachine is eenvoudig in onderhoud doormiddel van de zijtoegang. Om het u nog makkelijker te maken is er een tap toevoegt om de boiler handmatig af te tappen.

De Futurmat Sensius is verkrijgbaar in zwart, wit en brons. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Specificaties

Gewicht 72 kg
Afmetingen 58 × 105 × 50 cm
Vermogen (Watt)

Boiler inhoud

AC input (Voltage)

Kleur van het product

,

Aantal kopjes tegelijk zetten

Koffiespecialiteiten

, , , , , , , ,

Andere suggesties…