De echte koffieliefhebber kiest voor een Futurmat koffiemachine. Deze pistonmachine zorgt namelijk voor de perfecte koffie én ziet er ontzettend stijlvol uit. Met deze halfautomatische espresso machine geniet je van iedere shot espresso vol aroma’s en intensiteit. Deze piston koffiemachine zet de lekkerste koffie voor horeca of voor professioneel gebruik thuis.
Het uiterlijk van de koffiemachines van Futurmat is geïnspireerd op de Italiaanse stijl avant-gardisme. Hierbij wordt symmetrie gecombineerd met vloeiende vormen en edele materialen. Voor een koffiemachine met luxe uitstraling en veel mogelijkheden voor de perfecte koffie, kies je een Futurmat koffiemachine.

Toont alle 4 resultaten

Geniet van ieder kopje met de Futurmat koffiemachine

De Futurmat koffiemachine ziet er dus niet alleen stijlvol uit, maar zet ook heerlijke koffie voor horeca of thuis. Deze piston machine verhit heet water tot de perfecte temperatuur, waardoor met hoge druk het water door uw vers gemalen koffie heen wordt geperst. Daarbij heeft de Futurmat een aparte heet water uitlaat voor thee en een boiler voor het opschuimen van melk. Deze functionaliteiten helpen de barista om de mooiste koffies en cappuccino’s te maken.

Met een Futurmat koffiemachine wordt een perfecte espresso-extractie gegarandeerd. Het geheim van de heerlijke koffie uit deze piston koffiemachine is de perfecte balans tussen de onderdelen van koffiebereiding:

  • Gecontroleerde druk;
  • Constante en continue afgifte van stabiel heet water.

Futurmat biedt verschillende uitvoeringen van de koffiemachine

De koffiemachines van Futurmat worden veel gebruikt in de horeca, doordat de barista veel controle over het maken van de koffie heeft.  Zo kan de je zelf variëren in de hoeveelheid koffie, hoeveelheid water en het opschuimen van melk. Daarbij zijn deze compacter dan een volautomaat. Een Futurmat koffiemachine komt in verschillende uitvoeringen: 

  • Futurmat Sensius; 
  • Futurmat F3 Display.

Bij beide uitvoeringen kun je kiezen uit een 3 groep of 2 groep pistonmachine. Met meer groepen kun je meerdere kopjes koffie tegelijk klaarmaken. De F3 display van Futurmat heeft een handig display waarop de doorlooptijden getoond worden en waarbij de boilertemperatuur elektronisch te controleren is. De Futurmat Sensius heeft bovenop een koppen warmplaat welke uw koffiekopjes opwarmt.

Piston machine van Futurmat kopen bij KoffieMatters 

Wanneer u een piston koffiemachine voor horeca wilt kopen, is KoffieMatters een goede keus. Wij hebben een ruim assortiment, waaronder van Futurmat, en bieden service van een hoge kwaliteit. Ook kunnen wij de koffiemachine voor u installeren, waarbij één van onze installateurs bij u langs komt om alles naar wens af te stellen. 

Daarnaast kunt u uw machine bij ons onderbrengen voor onderhoud en reparatie. Voor zowel zakelijk als particulier onderhoud bieden wij verschillende pakketten.  Door regelmatig een onderhoudsbeurt in te plannen komt u nooit voor een verrassing te staan en schenkt u altijd lekkere koffie met de Futurmat koffiemachine.

Wij bieden ook de volgende merken aan: