Gaggia Cadorna Plus

659,00 Incl btw

De Gaggia Cadorna Plus is een van de vier nieuwste aanwinsten van Gaggia Milano. Deze volautomatische koffiemachine zorgt ervoor dat u thuis elke dag geniet van de beste koffie.

Beschrijving

De Gaggia Cadorna Plus is een van de vier nieuwste aanwinsten van Gaggia. Deze volautomatische koffiemachine zorgt ervoor dat u thuis elke dag geniet van de beste koffie.

Gaggia Cadorna Plus

Naast het bekende Italiaanse design met rvs- en chromen elementen bestaat deze volautomatische koffiemachine uit een matzwarte kleur. Het klassieke melk-opschuim pijpje maakt het mogelijk om handmatig opgeschuimde voor uw cappuccino te maken. Tevens biedt het pijpje een heet water functie voor thee.

Geniet van een heerlijke kop koffie of cappuccino met een druk op de knop. Daarnaast is het niet nodig om de vrijstaande container te verschuiven. Dit innovatieve systeem maakt het mogelijk dat na gebruik de melk container in de koelkast bewaard kan worden. Wel zo hygiënisch en efficiënt.

De Gaggia Cadorna Plus is verbeterd op alle punten ten opzichte van zijn voorgangers. Daarnaast heeft het nieuwe design van de volautomatische koffiemachine een uitstraling anno 2020. Een espresso van topkwaliteit om je dag goed mee te beginnen wordt mede door de 100% keramische maalschijven gegarandeerd. Mede hierdoor wordt uw espresso op de juiste temperatuur gezet en voorzien van een perfecte crema-laag.

Naast verschillende nieuwe functies heeft de Gaggia Cardona Plus ook een uitschuifbare espresso tray. Om spatten te voorkomen en gegarandeerd een goede trema-laag te creëren kunt u deze uitschuiven. Daarnaast biedt een ingeschoven tray meer ruimte voor uw latte macchiato of grote koppen.

Touchscreen display

Doormiddel van het nieuwe ontwikkelde fullcolour display is het zeer eenvoudig welke koffie soort u kunt bereiden. Met de Gaggia Cadorna Plus kunt u kiezen uit maar liefst tien verschillende soorten. Met een paar drukken op de knop geniet u elke dag van een cappuccino tot latte macchiato, van espresso tot americano. Tevens is het mogelijk om uw eigen favoriete koffie samen te stellen met de My Favorite optie. Deze optie maakt het mogelijk om 4 verschillende soorten koffie’s op te slaan in het geheugen van de koffiemachine.

Wilt u de smaakintensiteit van de koffie naar wens aanpassen? Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van de Optiaroma-functie en biedt een selectie van vijf verschillende aroma’s. Zoals uw van ons gewend bent biedt de volautomatische koffiemachine de voordelen van de Gaggia-techniek. Deze techniek maakt het mogelijk om zelf eenvoudig onderhoud te plegen: u haalt de zetgroep er aan de zijkant uit, maakt de koffiemachine 1x per week schoon en plaatst het gemakkelijk terug in de machine. Daarnaast bestaat deze koffiemachine uit een voor-brouw functie. Dit zorgt voor een kleine pauze tussen het toevoegen van een klein beetje heet water en het daadwerkelijke zetten van de koffie of espresso. Deze functie zorgt ervoor dat elke koffie bestaat uit een intense smaak en beleving. Tevens kunt u er van op aan dat de boiler temperatuur altijd optimaal is voor de volgende kop koffie.

Specificaties

Gewicht 9 kg
Afmetingen 26 × 40 × 38 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Soort bediening

Type gebruik

Boiler inhoud

Koffiesterkte standen

Kleur van het product

,

Koffiespecialiteiten

, , , , , , ,