Gaggia Milano Deco

Prijs op aanvraag

De Gaggia Milano deco heeft zo’n mooi design dat de machine zijn originele naam hoort te houden. de legendarische gaggiastyle en de nieuwste technieken.

Beschrijving

De Gaggia Deco heeft zo’n mooi design dat de machine zijn originele naam hoort te houden. De legendarische Gaggia style en de nieuwste technieken in één machine. De machine is opgebouwd met de meest verfijnde materialen en is leverbaar in een twee- en een driegroeps machine.

Gaggia Milano Deco

Het schitterende design van de Gaggia Milano Deco zegt genoeg, een echte musthave voor elke horeca zaak waar de koffiemachine mag stralen. De machine is van RVS en geverfd staal. De behuizing van de machine is bordeauxrood, het front van de machine is van RVS. De machine heeft een duidelijk en goed leesbaar display en duidelijke selectietoetsen.
Hoogwaardige techniek voor de verfijnde professional. De Gaggia Deco heeft onafhankelijk verwarmde groepen. Hierdoor heeft u geen warmteverlies vanuit een boiler en zo kunt u dus de perfecte Espresso garanderen.De machine is uitgevoerd met een dubbele stoompijp, voor melkvarianten. Naast het display heeft de machine twee duidelijk afleesbare klokken voor de pompdruk en boilerdruk.
2 groeps en 3 groeps uitvoering. De machine word geleverd als een twee- of een driegroeps versie. Alle groepen worden onafhankelijk van elkaar verwarmd (PID). U kunt een hoge koffieproductie garanderen en toch kwaliteit behouden.

Trotse importeur

KoffieMatters is trotse importeur en distributeur van Gaggia Milano. Wilt u meer informatie over onze dealerschapen? neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Specificaties

Gewicht 60 kg
Afmetingen 570 × 765 × 535 cm
Aantal kopjes tegelijk zetten

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Boiler inhoud

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , ,

Aantal kopjes per dag

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

, , ,

Soort bediening

Vermogen (Watt)

Type verwarming

Type gebruik

,