Gaggia Milano G10

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  Gaggia Milano G10

  Gaggia Milano G10 koffiemolen

  De G10 koffiemolen van Gaggia Milano heeft drie voorgeprogrammeerde doseringsopties. Daarnaast heeft het de moderne uitstraling van Gaggia zoals u die gewend bent. De eerste voorgeprogrammeerde optie is de doses op aanvraag. Dit is een gepatenteerde oplossing voor locaties met hoge consumptiepieken waarin de volgende dosis automatisch wordt voorgemalen. Bij malen op verzoek wordt de dosis vers gemalen en net voor het opdienen afgegeven. Als laatste kan de G10 koffiemolen van Gaggia Milano een handmatige dosering afgeven. Dit zorgt voor volledige controle over de dosering en vindt het malen plaats terwijl de filterhouder op de microschakelaar word gedrukt.
  Trotse importeur KoffieMatters is trotse importeur en distributeur van Gaggia Milano. Wilt u meer informatie over onze dealerschapen? neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Meer laden
 • Ac input voltage: 230V
 • Kleur van het product: Koper, wit, zwart Wit Zwart
 • Maalschijven: 64 mm
 • Maaluitgifte: 3 gr/s
 • Vermogen watt: 525 W
Meer laden

Over de machine

Gaggia Milano G10 koffiemolen De G10 koffiemolen van Gaggia Milano heeft drie voorgeprogrammeerde doseringsopties. Daarnaast heeft het de moderne uitstraling van Gaggia zoals u die gewend bent. De eerste voorgeprogrammeerde optie is de doses o... Toon meer
Offerte aanvragen?
Prijs op aanvraag

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
biepi espresso logo
Hulp