Gaggia Milano La Reale

Prijs op aanvraag

Winnaar Good Design Award. Het top model van Gaggia Milano vertegenwoordigt de behoeftes van een moderne barista. Het sprekende “designed by light” design van de la reale is een eye catcher in elke horeca gelegenheid.

Beschrijving

Dit top model van Gaggia Milano vertegenwoordigt de behoeftes van een moderne barista. Het sprekende “designed by light” design van de La Reale is een eye catcher in elke horeca gelegenheid. De machine heeft subtiele led-profielen en achtergrond verlichting. De Gaggia Milano La Reale is niet voor niets de winnaar van de Good Design Award.

Gaggia Milano La Reale

De Gaggia Milano La Reale zit boordevol moderne technologie en behoort tot de absolute top. Elke groep is uitgerust met een 3.5 inch touchscreen om elke groep afzonder van elkaar te beheren.  Tevens kunt u de hoeveelheid, voor infusie, optionele Dynamic Flow Control en energie bespaarmodus per groep instellen. Om snel te kunnen werken heeft de La Reale naast het touchscreen drie programmeerbare druk knoppen.

Multiboiler systeem

Door het multiboiler systeem kunt u de temperatuur per groep regelen en wordt consistentie gewaarborgd. De La Reale heeft separate warmte wisselaars voor vers heet water. Door dit slimme systeem trekt u niet de boiler(s) leeg tijdens de afname van heet water en is de temperatuur t.b.v. thee instelbaar. Dit systeem verhoogd de capaciteit van de machine aanzienlijk. De machine is uitgerust met een cool touch stoompijpen wat extra veiligheid biedt voor u en uw personeel.

De Gaggia Milano La Reale is optioneel verkrijgbaar met Dynamic Flow Control. Met minimale inspanning bereikt u het maximaal resultaat. Met de Dynamic Flow Control kunt u aan de hand van profielen de optimale extractie en beleving serveren.

Trotse importeur

KoffieMatters is trotse importeur en distributeur van Gaggia Milano. Wilt u meer informatie over onze dealerschapen? neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Specificaties

Gewicht 98 kg
Afmetingen 70.2 × 88.3 × 55.6 cm
Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal personen

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Type verwarming

Boiler inhoud

,

Kleur van het product

Aantal kopjes per dag

Melkopschuimmethode

Koffiespecialiteiten

, , , , , , , , , ,

Vermogen (Watt)

Opties

, , , ,

Soort bediening

Type gebruik

,