Gaggia Milano Ruby Pro 2 Rotary

3.097,59 Incl btw

De Gaggia Milano Ruby Pro is erg gebruiksvriendelijk en de nieuwste aanwinst voor uw zakelijk of horeca- bedrijf. Dit is dé  espressomachine waarmee u gegarandeerd uitstekende koffie of espresso drinkt.

Beschrijving

De Gaggia Milano Ruby Pro is erg gebruiksvriendelijk en de nieuwste compacte aanwinst voor uw zakelijk of horeca- bedrijf. Dit is dé  espressomachine waarmee u gegarandeerd uitstekende koffie of espresso drinkt.

Gaggia Milano Ruby Pro

De nieuwste aanwinst van het iconische merk Gaggia Milano is de professionele koffiemachine Ruby Pro, die een uitstekende kwaliteit in de kop garandeert en tegelijkertijd beantwoordt aan de meest uiteenlopende eisen. Ruby is ontworpen voor gebruik op kleine locaties en biedt een breed scala aan opties: een ervan is perfect voor u! 

Ruby is verkrijgbaar in drie verschillende versies en kan werken met professionele filterhouders voor gemalen koffie, capsules en ESE-papieren pads. Bovendien is het ontworpen om specifiek in te spelen op de vraag die typisch is voor middelgrote tot kleine locaties:

  • RUBY PRO 2 past perfect in vrij grote ruimtes met een hoog koffieverbruik, zoals fabrieken. Het kan zelfs tot vier kopjes koffie tegelijkertijd serveren.

Bereiding van uw kopje doormiddel van het nieuwe watersysteem

Voldoet een interne tank (uitvoering met trilpomp) aan uw wensen, of wilt u de machine aansluiten op het waternet (uitvoering met roterende pomp)? In beide gevallen maakt het exclusieve Espresso Priority System de bereiding van uw kopje mogelijk, zelfs als het waterreservoir op het minimumniveau staat, of als de boiler moet worden bijgevuld nadat er heet water is afgegeven of het stoompijpje is geactiveerd. 

Als u kiest voor de versie met interne watertank, zijn er tal van voordelen waarvan u kunt profiteren. Een gemakkelijke toegang voor het vullen van de watertank. Daarnaast een eenvoudig verwijderen van de opvangbak voor reiniging en u hoeft geen verbinding te maken met het waternetwerk.

Trotse importeur

KoffieMatters is trotse importeur en distributeur van Gaggia Milano. Wilt u meer informatie over onze dealerschapen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Specificaties

Gewicht 33 kg
Afmetingen 51 × 57 × 37 cm
Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal personen

AC input frequentie (Hertz)

Type verwarming

Kleur van het product

Aantal kopjes per dag

Koffiespecialiteiten

, , , , , , ,

Vermogen (Watt)

Opties

, ,

Melkopschuimmethode

Soort bediening

Type gebruik

,

Andere suggesties…