Gaggia Milano Ruby tank

1.936,00 Incl btw

De Gaggia Milano Ruby is erg compact en de nieuwste aanwinst van het bekende koffie merk. Dit is dé professionele koffiemachine voor thuis en garandeert uitstekende koffie wanneer het u uitkomt.

Beschrijving

De Gaggia Milano Ruby is erg compact en de nieuwste aanwinst van het bekende koffie merk. Dit is dé professionele koffiemachine voor thuis en garandeert uitstekende koffie wanneer het u uitkomt.

Gaggia Milano Ruby

Compact en essentieel, de nieuwste aanwinst van het iconische merk Gaggia Milano is de professionele koffiemachine Ruby, die een uitstekende kwaliteit in de kop garandeert en tegelijkertijd beantwoordt aan de meest uiteenlopende eisen van de klant. Ruby is ontworpen voor gebruik op middelgrote en kleine locaties en biedt een breed scala aan opties: een ervan is perfect voor u!

Ruby is verkrijgbaar in drie verschillende versies en kan werken met professionele filterhouders voor gemalen koffie, capsules en ESE-papieren pads. Bovendien is het ontworpen om specifiek in te spelen op de vraag die typisch is voor middelgrote tot kleine locaties:

  • RUBY is voornamelijk gericht op serviceruimtes en kleine kantoren. Of wat dacht u van thuis genieten van uw koffie?

Nieuw watersysteem zorgt voor uw espresso

Het exclusieve Espresso Priority System maakt de bereiding van uw kopje espresso mogelijk, zelfs als het waterreservoir op het minimumniveau staat, of als de boiler moet worden bijgevuld nadat er heet water is afgegeven of het stoompijpje is geactiveerd.  

Als u kiest voor de versie met interne watertank, zijn er tal van voordelen waarvan u kunt profiteren. Een gemakkelijke toegang voor het vullen van de watertank. Daarnaast een eenvoudig verwijderen van de opvangbak voor reiniging en u hoeft geen verbinding te maken met het waternetwerk.

Trotse importeur

KoffieMatters is trotse importeur en distributeur van Gaggia Milano. Wilt u meer informatie over onze dealerschapen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Specificaties

Gewicht 18 kg
Afmetingen 51 × 31 × 37 cm
Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal personen

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Type verwarming

Kleur van het product

Aantal kopjes per dag

Koffiespecialiteiten

, , , , , , ,

Vermogen (Watt)

Opties

, ,

Soort bediening

Type gebruik

,

Andere suggesties…