Als u onderstaande velden invult, nemen we z.s.m. (geheel vrijblijvend) contact met u op

Bent u op zoek naar een horeca koffiemachine? Bij KoffieMatters bieden wij verschillende koffiemachines voor de horeca. Zo kunt u kiezen voor een uitgebreid apparaat zoals de Gaggia Milano Deco of voor een stijlvol koffiezetapparaat van Saeco.

Resultaat 1–12 van de 30 resultaten wordt getoond

Of u nou een volautomatische machine, halfautomatische machine of een espressomachine wilt, bij KoffieMatters vindt u het allemaal! Wanneer u over een eigen horecagelegenheid beschikt wilt u uw klanten natuurlijk altijd het beste serveren.

Met één van onze horeca koffiezetapparaten weet u het zeker. U voorziet uw gasten van niets anders dan het beste; overheerlijke barista koffie. Een kopje koffie waar u gasten regelmatig speciaal voor terug zullen komen!

Horeca koffiemachine kopen

Het koffiezetapparaat horeca is speciaal gemaakt voor het zetten van koffie in hogere volumes. Al onze machines beschikken over een vers bonenreservoir. Zo serveert u alleen de meest verse koffie aan uw klanten!

Wanneer u kiest voor een professionele machine dan is dit een investering. Omdat wij dit als geen ander begrijpen kunt u bij ons ook een koffiemachine leasen. Op deze manier maken wij het ook voor de beginnende ondernemer mogelijk om een professionele machine aan te schaffen.

Naast het feit dat u bij KoffieMatters een horeca koffiemachine kunt kopen of leasen kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze andere services. Hierbij zeggen we direct; het is een keuze, wij verplichten onze klanten niets!

Alles gaat bij ons altijd volgens een “niets moet alles mag” principe!

De services en diensten van KoffieMatters

Wanneer u kiest voor een horeca koffiezetapparaat dan is het volledig aan u of u gebruik wilt maken van onze diensten. Wij kunnen u, indien gewenst, volledig ontzorgen. Hierbij maken wij een pakket volledig op maat en afgestemd op uw wensen.

U Kunt bij ons kiezen uit verschillende onderhoudspakketten. Deze onderhoudspakketten zijn volledig afgestemd op horeca koffiemachines. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om koffiebonen bij ons af te nemen. Hierbij zit u bij ons nooit vast aan vervelende abonnementen.

Wij kunnen onderhoud uitvoeren op locatie, een leenmachine bieden (indien beschikbaar) en u kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice. De reparaties worden altijd uitgevoerd door onze eigen technische dienst. Zo weet u zeker dat er enkel professionals aan uw apparaat zullen sleutelen.

Heeft u vragen over onze diensten en services? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom een horeca koffiemachine bij KoffieMatters?

Wanneer u kiest voor KoffieMatters dan zit u niet vast aan een koffieverplichting. Ons assortiment is zorgvuldig voor u samengesteld door onze experts. Hierdoor vindt u enkel producten van top merken waar u jarenlang plezier van zult hebben.

We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Zowel kopen als leasen mogelijk
  • A-kwaliteit
  • Altijd een oplossing op maat
  • Niets moet, alles mag. Geen koffieverplichting!
  • Haal-, breng-, installatie- en onderhoudsservice mogelijk
  • Persoonlijk advies
  • Goede garantievoorwaarden

Daarbij worden onze producten altijd snel geleverd! Ben je niet specifiek opzoek naar een apparaat voor de horeca? Bekijk dan eens onze bedrijfskoffiemachines. Hier vindt u een overzicht van machines voor bedrijven. Ook voor een koffiemachine klein zakelijk bent u bij ons aan het juiste adres. Op de achterliggende pagina vindt u een totaal aanbod.

Een horeca koffiemachine nodig? Kies voor KoffieMatters!