Horeca koffiemachine

Bent u op zoek naar een horeca koffiemachine? Bij KoffieMatters bieden wij verschillende koffiemachines voor de horeca. Kies uit een uitgebreid assortiment van de beste merken. Liever niet in één keer een groot bedrag kwijt? Dan kunt u ook een koffiemachine horeca leasen! Bekijk ons assortiment en vraag een offerte aan voor een horeca koffiemachine!

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp

Horeca koffiemachines: De keuze is reuze

Wanneer u op zoek bent naar een horeca koffiemachine, dan bent u bij KoffieMatters op de juiste plek. Wij bieden een ruim assortiment van verschillende typen koffiemachines voor de horeca. Voor zowel grote, als kleine horecaondernemingen, hebben wij prachtige professionele koffie machines. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit:

Met één van onze horeca koffiezetapparaten weet u het zeker. U voorziet uw gasten van niets anders dan het beste; overheerlijke barista koffie. Een kopje koffie van een professionele horeca koffiemachine, waar u gasten regelmatig speciaal voor terug zullen komen!

 

Waarom een koffiemachine voor de horeca kopen?

Koffiemachines voor de horeca zijn robuuste machines, die speciaal bestand zijn tegen een hoog aantal kopjes koffie op een dag. Deze machines gaan lang mee, mits u ze goed onderhoudt. Daarbij kunt u in elke professioneel koffieapparaat verse koffiebonen kwijt. Zo kunt u uw gasten de lekkerste en meest verse koffie aanbieden.

Bij KoffieMatters bieden wij echte kwaliteitsmerken, waardoor u hoogwaardige kwaliteit horeca koffiemachines ontvangt. Wij bieden onder andere merken als Slayer espresso, SeacoMelitta, en Futurmat. Afhankelijk van uw onderneming zijn er verschillende soorten machines geschikt. Wilt u hulp bij het aanschaffen van een koffiemachine? Neem dan vooral contact met ons op!

Bovendien is een horeca koffiemachine een behoorlijke investering. Daarom kunt u bij KoffieMatters ook gerust een koffiemachine leasen. We kijken aan de hand van uw situatie welke machine het beste bij u past en stellen pakket op maat op volgens het ‘alles mag, niets moet’ principe.

 

Onderhoud en reparaties voor uw horeca koffiemachine

Ook nadat u een horeca koffiemachine heeft aangeschaft, staat KoffieMatters nog gewoon voor u klaar. Onze technische dienst bestaat namelijk uit gecertificeerde monteurs, die in staat zijn doeltreffende reparaties en onderhoud uit te voeren. In het geval dat uw professionele koffiezetmachine gebreken vertoont of onderhoud nodig heeft, kunt u bij ons terecht als u dat wilt.

Om u volledig te ontzorgen, bieden wij ook verschillende onderhoudspakketten aan. Deze pakketten stemmen wij af op uw wensen en uw horeca koffiezetapparaat. Wij voeren onderhoud onder andere uit op locatie, maar kunnen u ook een leenmachine bieden als uw machine hier staat. Tevens kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice.

Natuurlijk is het ook belangrijk om uw machine zelf goed te onderhouden. Om u daar een handje bij te helpen bieden wij ook diverse onderhoudsartikelen voor alle soorten machines. Alleen zo gaat uw horeca koffiemachine zo lang mogelijk mee!

 

Een horeca koffiemachine van KoffieMatters!

Bent u op zoek naar een horeca koffiemachine voor uw onderneming? KoffieMatters is uw partner in de beste koffiemachines voor de lekkerste kopjes koffie! Wij onderscheiden ons door geen verplichtingen te bieden, u zit namelijk niet vast aan abonnementen. Daarbij hebben wij een assortiment dat door onze experts is samengesteld. De beste kwaliteit machines, zodat hoogwaardige koffie kunt serveren aan uw gasten.

Daarnaast profiteert u nog van een aantal andere voordelen wanneer u een machine aanschaft bij KoffieMatters:

Mocht je niet specifiek een koffiemachine voor de horeca zoeken, kijk dan eens onze bedrijfs koffiemachines. Wij bieden ook machines voor andere soorten bedrijven. Ook een koffiemachine klein zakelijk of een koffiemachine voor kantoor kunt u vinden op onze website!

Een horeca koffiemachine nodig? KoffieMatters is er voor u!

biepi espresso logo
Hulp