Installatie- en afleverservice

Of u nu kiest voor het laten verzenden van uw nieuwe koffiemachine, of om deze persoonlijk bij u thuis te laten installeren, we geven dezelfde tevredenheidsgarantie! We zijn namelijk trots op onze producten en dat stralen we ook uit.

Koffiemachine bij u op locatie laten installeren

De meeste klanten kiezen ervoor om de machine door ons te laten installeren. Het is voordelig en geeft een vertrouwd gevoel. U weet namelijk zeker dat u na ons bezoek een heerlijk kop koffie kunt zetten.

Hoe gaat het in zijn werk

Bij het afronden van uw bestelling kunt u kiezen tussen Verzekerde verzendending, of Installatie-service.

Wanneer u kiest voor onze installatie-service, dan komt er een monteur van ons bij u langs. Deze zal uw nieuwe koffiemachine installeren op de plaats van uw voorkeur en de machine op uw persoonlijke smaak afstellen. Daarnaast krijgt u van ons alle gelegenheid om vragen te stellen over uw nieuwe machine en natuurlijk het zelf uit te voeren onderhoud.

Gratis Verzekerde verzending

Uw nieuwe koffiemachine wordt Gratis en Verzekerd verzonden.  Bij vragen over de installatie of over de werking van uw nieuwe koffiemachine kunt u gerust contact met ons opnemen. We kennen onze producten door en door, dus hebben we altijd een passend antwoord of oplossing voor u.

Onze tarieven

Particulier

[rpt name=”installatieservice-particulier”]

Zakelijk exclusief btw

[rpt name=”installatieservice-zakelijk”]


Overige producten

Bij al onze andere producten hanteren wij de kosten van PostNL vanaf €85 inclusief BTW verzenden wij gratis

Pakketpost tot 30KG
Onverzekerd – €6,95
Verzekerd     – €14,95

biepi espresso logo
Hulp