Jura CLARIS SMART-FILTERPATROON

13,94 Incl btw

De Jura Claris SMART filterpatroon herkent of een filter geplaatst is, en activeert vervolgens automatisch de juiste modus.

Artikelnummer: 71793 Categorieën: ,

Beschrijving

De Jura Claris SMART filterpatroon herkent of een filter geplaatst is, en activeert vervolgens automatisch de juiste modus. Bovendien wordt voortdurend informatie over het filtergebruik verzameld, en wordt een melding uitgegeven als het filter uitgewerkt is. Hierdoor is niet alleen de filtervervanging ongekend eenvoudig, maar is CLARIS Smart eveneens in staat om effectief te functioneren.

Zuiver water voor heerlijke koffie. CLARIS Smart werkt volgens het professionele tegenstroomprincipe, en filtert altijd exact de waterhoeveelheid die nodig is voor de bereiding. Op deze manier wordt het filter efficiënt gebruikt. Hierdoor blijft geen staand en vooraf gefilterd water in het waterreservoir achter dat snel zou kunnen kiemen. Behalve kalk worden ook zware metalen en diverse smaak- en geurbedervende stoffen gefilterd, zoals bijvoorbeeld chloor. De voor de gezondheid belangrijke mineralen blijven in het water behouden. Het resultaat: zuiver water voor volmaakte koffiespecialiteiten en een optimale bescherming van de volautomaat tegen kalk.

Specificaties

Gewicht 0.000 kg
Afmetingen 0.000 × 0.000 × 0.000 cm