Jura Ena 5 Zwart (gereviseerd)

375,00

De afbeeldingen van de machine kunnen afwijken van het aanbod, vraag voor de zekerheid een foto op via service@koffiematters.nl.

De Jura ENA 5 is als opvolger van de Jura ENA 3 ook weer een van de kleinere koffieautomaten op de markt maar dat betekent niet dat deze volautomaat op kwaliteit inboet. In tegenstelling tot de micro series kunt u met de ENA 5 eenvoudig tot twee koppen koffie of espresso tegelijkertijd zetten.

Uitverkocht

Artikelnummer: Jura_Ena_5__gereviseerd Categorieën: ,

Beschrijving

De afbeeldingen van de machine kunnen afwijken van het aanbod, vraag voor de zekerheid een foto op via service@koffiematters.nl.

De Jura ENA 5 is als opvolger van de Jura ENA 3 ook weer een van de kleinere koffieautomaten op de markt maar dat betekent niet dat deze volautomaat op kwaliteit inboet. In tegenstelling tot de micro series kunt u met de ENA 5 eenvoudig tot twee koppen koffie of espresso tegelijkertijd zetten. De Jura ENA 5 is standaard uitgerust met auto cappuccinatore. Zodat u direct kunt genieten van de lekkerste koffie- melkvariaties zoals cappuccino. De Jura ENA 5 is een waardige opvolger van de ENA 3 en is een fijne kleine volautomaat voor een mooie prijs.


De koffiemachine heeft een uitgebreide onderhoudsbeurt gekregen. De machine is voorzien van nieuwe o-ringen en is gecontroleerd op lekkages. De zetgroep en het drainage ventiel zijn gereviseerd. Het maalwerk is voorzien van nieuwe maalschijven en is volledig gereinigd. De machine heeft een uitgebreid reinigingsprogramma door lopen en is door ons handmatig schoongemaakt. De koffie uitloop is gedemonteerd en gereinigd. Naast een intensief reinigingsprogramma is de machine volledig ontkalkt. De Jura Ena 5 wordt standaard geleverd met 6 maanden garantie. 

 

Specificaties

Gewicht 10 kg
Afmetingen 0.000 × 0.000 × 0.000 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Koffiesterkte standen

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , ,

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

Soort bediening

Vermogen (Watt)

Type verwarming

Andere suggesties…