Jura Ena 9 one touch (gereviseerd)

450,00

Minimale grote, maximaal resultaat. De Jura Ena 9 is de topper onder onder de compact machines. De machine heeft alle mogelijkheden die u verwacht bij een super automaat.

Uitverkocht

Artikelnummer: Jura_Ena_9_one_touch Categorieën: ,

Beschrijving

Minimale grote, maximaal resultaat. De Jura Ena 9 is de topper onder onder de compact machines. De machine heeft alle mogelijkheden die u verwacht bij een super automaat. De machine heeft een in de hoogte verstelbare koffie uitloop zodat u eenvoudig een enkele of een dubbele koffie of espresso zet. Gelijk zit er een hoogwaardige cappuccinatore in verwerkt zodat u met één druk op de knop heerlijke cappuccino’s of andere melkvarianten kunt bereiden. Met de aroma-boost functie kunt u uw espresso net dat ene beetje meer geven. De machine heeft een slanke zwarte elegantie en past op vrijwel elke keuken tafel. Een aanwinst voor iedere huishouden.

De machine hebben wij volledig gereviseerd en heeft een goed onderhoudsverleden. De machine is uitgevoerd met een gereviseerde zetgroep. Daarbij zijn de maalschijven vervangen en is de molen opnieuw afgesteld. Alle O-ringen zijn vervangen en het drainage ventiel is gereviseerd. De machine is van binnen en van buiten gereinigd en ontkalkt. De machine verkeerd in optimale staat.

Minimale grote, maximale resultaat. Daar staat de Jura Ena 9 voor.

Wij leveren op deze machine 6 maanden garantie.

Voor onze zakelijke klanten: Dit betreft geen BTW product, vraag naar de mogelijkheden.

 

Specificaties

Gewicht 11 kg
Afmetingen 45 × 23 × 32 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Koffiesterkte standen

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , , ,

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

Soort bediening

Vermogen (Watt)

Type verwarming

Andere suggesties…