Jura Ena3 (gereviseerd)

325,00

Veel koffieliefhebbers hebben de voordelen van een goede volautomatische koffiemachine moeten missen vanwege ruimte gebrek. De Jura Ena 3 is een machine die daar op inspringt.

Uitverkocht

Artikelnummer: Ena3-188 Categorieën: ,

Beschrijving

Veel koffieliefhebbers hebben de voordelen van een goede volautomatische koffiemachine moeten missen vanwege ruimte gebrek. De Jura Ena 3 is een machine die daar op inspringt. De uitmuntende kwaliteit van Jura in een compacte machine. In tegenstelling tot de micro series kunt u met de Ena 3 eenvoudig twee koppen koffie of espresso tegelijkertijd zetten. Origineel is deze machine uitgerust met een stoompijpje. Wij hebben de machine uitgerust met een semiautomatische melk opschuim systeem. Zo kunt u direct genieten van de lekkerste melkvariaties zoals cappuccino. Met de Jura Ena 3 heeft u een superautomaat voor een super prijs.

De koffiemachine heeft een uitgebreide onderhoudsbeurt gekregen. De machine is voorzien van nieuwe o-ringen en is gecontroleerd op lekkages. De zetgroep en het drainage ventiel zijn gereviseerd. Het maalwerk is voorzien van nieuwe maalschijven en is volledig gereinigd. De machine heeft een uitgebreid reinigingsprogramma door lopen en is door ons handmatig schoongemaakt. De koffie uitloop is gedemonteerd en gereinigd. Naast een intensief reiniging programma is de machine volledig ontkalkt.

De Jura Ena 3 kenmerkt zicht door eenvoud en de kwaliteit koffie.

Voor onze zakelijke klanten: Dit betreft geen BTW product, vraag naar de mogelijkheden.

Specificaties

Gewicht 9 kg
Afmetingen 44.5 × 23.8 × 23.8 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , ,

Koffiesterkte standen

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

, ,

Soort bediening

,

Type verwarming

Vermogen (Watt)