Jura Impressa 300 (gereviseerd)

225,00

De Jura Impressa 300 is naast de ultra één van de onverwoestbare oudere machines gemaakt door jura. een klassiek design en volledig instelbaar.

Uitverkocht

Artikelnummer: Jura_Impressa_300 Categorieën: ,

Beschrijving

De Jura Impressa 300 is naast de ultra één van de onverwoestbare oudere machines gemaakt door Jura. Een klassiek design en volledig traploos instelbaar. Een uitstekende machine voor de puriteinen. De machine is uitgerust met een dikke stoompijp voor het op schuimen en opwarmen van melk. Zo kunt u ook genieten van een cappuccino. Met deze machine kunt u met één druk op de knop één of twee koppen koffie of espresso zetten. Ook kunt u gebruik maken van de voorgemalen koffie knop voor décaf of speciale koffie. De stoompijp is niet alleen bruikbaar voor stoom maar ook voor warm water voor thee of cup a soup. Deze machine is erg schikt voor thuis of kleine kantoor / kantine omgevingen.

Deze machine is volledig gereviseerd en gereinigd. Zo zijn de zetgroep en het drainage ventiel voorzien van nieuwe ringen en is de machine volledig gecontroleerd op lekkages en alle o-ringen zijn vervangen. De machine is zowel intern als extern goed gereinigd en ontkalkt. Kortom een goede machine voor weinig geld.

Voor onze zakelijke klanten: Dit betreft een marge btw product, vraag naar de mogelijkheden.

Specificaties

Gewicht 15 kg
Afmetingen 39 × 34.5 × 35 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , ,

Koffiesterkte standen

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Opties

, , ,

Soort bediening

Type verwarming

Vermogen (Watt)