Jura Impressa A9 OTC (gereviseerd)

799,00

De Jura Impressa a9 one touch heeft een touch en slide techniek. door met uw vinger over het kleuren touchscreen te vegen kunt u eenvoudig de keuze aangeven welke koffiespecialiteit u wilt schenken.

Uitverkocht

Artikelnummer: Jura_Impressa_A9_OTC__demo_model_ Categorieën: ,

Beschrijving

De Jura impressa A9 one touch heeft een touch en slide techniek. Door met uw vinger over het kleuren touchscreen te vegen kunt u eenvoudig de keuze aangeven welke koffiespecialiteit u wilt schenken. U kunt tot 4 van uw meest favoriete koffiespecialiteiten opslaan. De machine heeft zeer geavanceerde instellingen o.a. cappuccino met een dubbele shot espresso.De machine heeft een zeer strak design en een slank uiterlijk.De Jura Impressa A9 is uitgerust met een aroma+ maalwerk zodat de machine sneller en stiller de koffiebonen maalt dan de traditionele Jura molens. De machine heeft ruimte voor twee kopjes koffie of espresso. De autocappuccinatore met microschuim technologie zet voor u eenvoudig een cappuccino of een latte macchiato, een schuimkraag zoals baristas dat doen. De machine heeft een slank design en past daarom op vrijwel iedere keukentafel.

De Jura Impressa A9 kenmerkt zich door de hoge waardige en slimme techniek.

Jura Impressa A9 one touch is gebruikt als Demo machine en daarom nog zo goed als nieuw. De machine word geleverd met doos, ontkalkingstabletten en clarisfilter. Wij leveren standaard 1 jaar garantie op deze koffiemachine.

Voor onze zakelijke klanten: Dit betreft geen BTW product, vraag naar de mogelijkheden.

Specificaties

Gewicht 10.9 kg
Afmetingen 44.5 × 23.9 × 23.2 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , ,

Koffiesterkte standen

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

, ,

Soort bediening

,

Type verwarming

Vermogen (Watt)