Jura Impressa F70 (gereviseerd)

375,00

De afbeeldingen van de machine kunnen afwijken van het aanbod, vraag voor de zekerheid een foto op via service@koffiematters.nl.

De Jura Impressa F70 is gemaakt voor uw gemak. door het overzichtelijke touchscreen heeft u éénvoudig verschillende grote en sterkte koppen koffie of espresso.

Uitverkocht

Artikelnummer: Jura_F70_gereviseerd Categorieën: ,

Beschrijving

De afbeeldingen van de machine kunnen afwijken van het aanbod, vraag voor de zekerheid een foto op via service@koffiematters.nl.

De Jura Impressa F70 is gemaakt voor uw gemak. Door het overzichtelijke touchscreen heeft u éénvoudig verschillende grote en sterkte koppen koffie of espresso. Met behulp van de rotary switch kunt u de meer geavanceerde instellingen bedienen om tot uw dagelijkse perfecte kopje koffie te komen. Onze Jura F70 is uitgerust met een autocappucinatore om uw cappuccino momentjes nog éénvoudiger en lekkerder te maken.
Deze machine maakt 1 of 2 koppen koffie / espresso, cappuccino, latte macchiato, heet water voor thee of cup a soup.

De Jura Impressa F70 is voorzien van een volledige revisie beurt door onze technische dienst. De zetgroep en het drainage ventiel zijn volledig gereviseerd. Alle O-ringen zijn preventief vervangen. Het maalwerk is voorzien van nieuwe maalschijven. De watertank deksel is vervangen. De machine en de watertank zijn volledig ontkalkt en gereinigd. De machine is uitgerust met een autocappucinatore. Na ons revisie programma is de machine volledig getest. De Jura F70 kenmerkt zich door gebruiksgemak. Op de Jura impressa F70 leveren wij standaard 6 maanden garantie.

Voor onze zakelijke klanten: Dit betreft geen BTW product, vraag naar de mogelijkheden.

Specificaties

Gewicht 9 kg
Afmetingen 28.0 × 34.5 × 44.5 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , , ,

Koffiesterkte standen

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

, , ,

Soort bediening

, ,

Type verwarming

Vermogen (Watt)