Jura Impressa S9 black (gereviseerd)

450,00 Incl btw

De afbeeldingen van de machine kunnen afwijken van het aanbod, vraag voor de zekerheid een foto op via service@koffiematters.nl.

De Jura Impressa S9 is een absolute topper van Jura het heeft echt alles wat u van een Jura koffie- espressoapparaat verwacht. De lekkerste koffie- en melk variaties in een handomdraai. Een koffieboiler en een aparte thee/stoomboiler zodat u gemakkelijk en snel cappuccino of latte kunt zetten.

Uitverkocht

Artikelnummer: Jura_Impressa_S9_black__gereviseerd__ Categorieën: ,

Beschrijving

De afbeeldingen van de machine kunnen afwijken van het aanbod, vraag voor de zekerheid een foto op via service@koffiematters.nl.

De Jura Impressa S9 black is een exclusief model.

De Jura Impressa S9 is een absolute topper van Jura het heeft echt alles wat u van een Jura koffie- espressoapparaat verwacht. De lekkerste koffie- en melk variaties in een handomdraai. Een koffieboiler en een aparte thee/stoomboiler zodat u gemakkelijk en snel cappuccino of latte kunt zetten. Met de meegeleverde profi- autocappuccinatore kunt u zelf bepalen hoe u de melk/melkschuim verdeling wilt. Afmaken met een beetje cacao poeder en thuis genieten zo als u dat in een espressobar zou doen. Met het eenvoudige bedieningspaneel kunt u exact aangeven hoeveel koffie en hoeveel water u in uw kopje wilt. Op deze manier stelt u uw koffiemachine precies in op uw eigen smaak. Deze machine is echt ideaal voor een familie of een kleine kantoor omgeving met koffieliefhebbers.

Deze machine heeft een uitbundig intern en extern reinigingsprogramma gehad. De machine is volledig gereviseerd. De zetgroep en het drainageventiel zijn volledig gereinigd en voorzien van nieuwe ringen/ pakkingen. Ook zijn alle O-ringen vervangen en zijn alle slangen grondig gecontroleerd op lekkages. De machine heeft uitgebreid ontkalking programma doorlopen. Het maalwerk is gereinigd en voorzien van nieuwe maalschijven. Ook hebben wij het knoppen paneel vervangen. De Jura Impressa S9 is een echte tijdloze klassieker.

Voor onze zakelijke klanten: Dit betreft geen btw product, vraag naar de mogelijkheden.

 

Specificaties

Gewicht 12 kg
Afmetingen 35 × 35 × 39 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Koffiesterkte standen

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , , , ,

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

Soort bediening

Vermogen (Watt)

Type verwarming

Andere suggesties…