Jura Impressa S9 (gereviseerd)

425,00

De Jura Impressa S9 is een absolute topper van Jura het heeft echt alles wat u van een Jura koffie- espressoapparaat verwacht. De lekkerste koffie- en melk variaties in een handomdraai.

Uitverkocht

Artikelnummer: Jura_Impressa_S9__gereviseerd_ Categorieën: ,

Beschrijving

De Jura Impressa S9 is een absolute topper van Jura het heeft echt alles wat u van een Jura koffie- espressoapparaat verwacht. De lekkerste koffie- en melk variaties in een handomdraai. Een koffieboiler en een aparte thee/stoomboiler zorgen ervoor dat u gemakkelijk en snel cappuccino of latte kunt zetten. Met de meegeleverde profi- autocappuccinatore kunt u zelf bepalen hoe u de melk/melkschuim verdeling wilt. Zo kunt thuis genieten zoals u dat in een espressobar zou doen. Met het eenvoudige bedieningspaneel kunt u exact aangeven hoeveel koffie en hoeveel water u in uw kopje wilt. Op deze manier stelt u uw koffiemachine precies in op uw eigen smaak. Deze machine is echt ideaal voor een familie of een kleine kantoor omgeving met koffieliefhebbers.

Deze machine heeft een uitbundig intern en extern reinigingsprogramma gehad. De machine hebben wij helemaal gedemonteerd zodat alle cruciale plekken goed gereinigd konden worden. De zetgroep en het drainageventiel zijn volledig gereviseerd. Ook zijn alle ringen vervangen en zijn alle slangen grondig gecontroleerd op lekkages. De machine heeft uitgebreid ontkalkingsprogramma doorlopen. Het maalwerk is gereinigd en voorzien van nieuwe maalschijven.

De Jura Impressa S9 is een echte tijdloze klassieker.

 

Voor onze zakelijke klanten: Dit betreft geen BTW product, vraag naar de mogelijkheden.

 

Specificaties

Gewicht 11 kg
Afmetingen 34.5 × 35 × 39 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , ,

Koffiesterkte standen

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

, , ,

Soort bediening

Type verwarming

Vermogen (Watt)

Andere suggesties…