Jura Impressa S90 (gereviseerd)

375,00 Incl btw

De afbeeldingen van de machine kunnen afwijken van het aanbod, vraag voor de zekerheid een foto op via service@koffiematters.nl.

Met de Jura S90 is de zwarte variant van de Jura Impressa S95. Door het zwarte design lijkt hij slanker wat in sommige keukens net wat chiquer staat. Deze machine staat garant voor degelijkheid en overheerlijke koffie.

Uitverkocht

Artikelnummer: Jura_Impressa_S90__gereviseerd_ Categorieën: ,

Beschrijving

De afbeeldingen van de machine kunnen afwijken van het aanbod, vraag voor de zekerheid een foto op via service@koffiematters.nl.

Met de Jura S90 is de zwarte variant van de Jura Impressa S90. Door het zwarte design lijkt hij slanker wat in sommige keukens net wat chiquer staat. Deze machine staat garant voor degelijkheid en overheerlijke koffie. Met de geavanceerde elektronica zorgt u er voor dat u precies kunt in stellen hoe u uw koffie/espresso het liefst drinkt. De hoogstaande mechanische onderdelen zorgen er voor dat u met 1 druk op de knop kunt genieten van verse koffie. Met behulp van de stoomboiler en cappuccino uitloop kunt u ook nog eens genieten van de beste latte-varianten..

Deze machine heeft een uitgebreid revisieprogramma doorlopen. De volledige zetgroep en drainageventiel zijn gereviseerd. De machine is gecontroleerd op lekkages en alle ringen zijn vervangen. Daarnaast zijn alle knoppen vervangen. De machine is grondig gereinigd en vooral de koffie- en thee-uitloop hebben onze extra aandacht gekregen. Alle onderdelen zijn gecontroleerd en getest. Naast een intensief reinigingsprogramma is de machine ook volledig ontkalkt. Op de Jura Impressa S90 leveren wij standaard 6 maanden garantie.

De Jura Impressa S90 black kenmerkt zich door kracht, en kwaliteit. Een absoluut werkpaard van Jura.

Voor onze zakelijke klanten: Dit betreft geen BTW product, vraag naar de mogelijkheden.

Specificaties

Gewicht 11.7 kg
Afmetingen 390 × 345 × 350 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , ,

Koffiesterkte standen

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

, ,

Soort bediening

Type verwarming

Vermogen (Watt)