Jura Impressa Z5 Chroom (gereviseerd)

550,00

De afbeeldingen van de machine kunnen afwijken van het aanbod, vraag voor de zekerheid een foto op via service@koffiematters.nl.

De Jura Impressa Z5 One Touch chroom is een volautomatische koffiemachine die de lekkerste koffiebonen omtovert tot een heerlijke espresso, koffie of cappuccino Deze machine heeft een uniek en opvallend design die het in vele keukens erg goed zal doen.

Uitverkocht

Artikelnummer: Jura_Impressa_Z5_Chroom__gereviseerd_ Categorieën: ,

Beschrijving

De afbeeldingen van de machine kunnen afwijken van het aanbod, vraag voor de zekerheid een foto op via service@koffiematters.nl.

De Jura Impressa Z5 One Touch chroom is een volautomatische koffiemachine die de lekkerste koffiebonen omtovert tot een heerlijke espresso, koffie of cappuccino Deze machine heeft een uniek en opvallend design die het in vele keukens erg goed zal doen. Met de Jura Impressa Z5 One Touch chroom zet u verschillende koffiespecialiteiten, zoals cappuccino en espresso, eenvoudig met éen druk op de knop. Dankzij de eenvoudige software op deze machine kunt u de machine instellen naar uw eigen wensen, de hoeveelheid koffie en de daarbij horende hoeveelheid water zet u het perfecte bakje koffie naar uw eigen smaak! Niet te vergeten dat deze machine uiteraard ook een warm water uitloop heeft voor thee water of voor een lekker kopje soep. Kortom de Jura Impressa Z5 One Touch chroom is de ideale machine voor bij u in huis.

De Jura Impressa Z5 One Touch is voorzien van een grote onderhoudsbeurt. Wij hebben de zetgroep en het drainageventiel gereviseerd. De koffiemachine is intern en extern helemaal gereinigd. De maaleenheid is volledig gereinigd en voorzien van nieuwe maalschijven. Verder hebben wij alle O-ringen vervangen. De machine heeft een uitgebreid ontkalkings- en reinigings- programma doorlopen. de machine is volledig getest zodat wij u kunnen garanderen dat u een uitstekende machine koopt. Op de Jura Z5 Chroom leveren wij standaard 6 maanden garantie

Met de Jura Impressa Z5 Chroom drinkt u nooit meer alleen koffie.

Voor onze zakelijke klanten: Dit betreft geen BTW product, vraag naar de mogelijkheden.

Specificaties

Gewicht 13.8 kg
Afmetingen 43.5 × 31.0 × 37.0 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Koffiesterkte standen

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , , , ,

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

Soort bediening

Vermogen (Watt)

Type verwarming