Jura Impressa Z5 (gereviseerd)

550,00

De Jura Impressa Z5 One Touch is één van onze volautomatische koffiemachines die de lekkerste koffiebonen omtovert tot een heerlijke bak espresso.

Uitverkocht

Artikelnummer: Jura_Impressa_Z5__gereviseerd_ Categorieën: ,

Beschrijving

De Jura Impressa Z5 One Touch is één van onze volautomatische koffiemachines die de lekkerste koffiebonen omtovert tot een heerlijke bak espresso.
Deze machine heeft een uniek en opvallend design die het in vele keukens erg goed zal doen. Met de Jura Impressa Z5 One Touch zet u verschillende koffiespecialiteiten, zoals cappuccino en espresso, eenvoudig met één druk op de knop. Dankzij de eenvoudige software op deze machine kunt u de machine instellen naar uw eigen wensen, de hoeveelheid koffie en de daarbij horende hoeveelheid water zet u het perfecte bakje koffie naar uw eigen smaak! Niet te vergeten dat deze machine uiteraard ook een warm water uitloop heeft voor thee water of voor een lekker kopje soep. Kortom de Jura Impressa Z5 One Touch is de ideale machine voor bij u in huis.

De Jura Impressa Z5 One Touch is voorzien van een grote onderhoudsbeurt. Wij hebben de zetgroep en het drainageventiel gereviseerd. De maaleenheid is volledig gereinigd en voorzien van nieuwe maalschijven. de koffiemachine is intern en extern gereinigd. Wij hebben alle O-ringen vervangen. De machine heeft een uitgebreid ontkalkings- en reinigings- programma doorlopen. de machine is volledig getest zodat wij u kunnen garanderen dat u een uitstekende machine koopt. De Jura Impressa Z5 One Touch kenmerkt zich door eenvoud en design.

Voor onze zakelijke klanten: Dit betreft een BTW product, vraag naar de mogelijkheden.

Specificaties

Gewicht 13.8 kg
Afmetingen 43.5 × 31.0 × 37.0 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , , , ,

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

, ,

Soort bediening

,

Type verwarming

Vermogen (Watt)