Als u onderstaande velden invult, nemen we z.s.m. (geheel vrijblijvend) contact met u op

Overheerlijke koffie, zoals van een echte barista? Wij leveren verse koffiebonen en koffiemachines die dat mogelijk maken! Heerlijke koffie bestaat natuurlijk niet zonder verse koffiebonen.

Toont alle 5 resultaten

Verse Koffiebonen van DutchBeans

Koffie is al jarenlang één van de meest populaire dranken. Bij ons vindt u enkel de beste koffiebonen. Dit komt doordat ze ambachtelijk en vers gebrand zijn. Door de samenwerking met DutchBeans kunnen wij de eerlijkste Dutchcraft koffie leveren voor zowel de volautomaat als de halfautomaat koffiebonen machine. De koffie is dus niet alleen heerlijk, maar ook eerlijk!

Koffiebonen kopen

Onze bonen zijn geschikt voor alle instellingen op zowel uw volautomaat- als halfautomatische machine. U zult genieten van de heerlijke pittige aroma’s en de zachte smaken. Dezelfde ervaring als in het koffiecafé, maar dan bij u thuis of op het werk! De verse koffiebonen geven u de hoogste kwaliteit 100% Arabica koffie. Hierbij is vers het toverwoord. Wij stellen voor iedere koffiedrinker een heerlijke melange samen die wij direct bij de koffieboer inkopen.

Wat u krijgt wanneer u verse koffiebonen koopt bij KoffieMatters?

Hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Tevens bieden wij voor de zakelijke markt een speciale aanbieding. Daarnaast zit u bij ons nooit vast aan een koffiebonen abonnement of contracten. Ook geldt er geen verplichte afname. Wij handelen altijd volgens het ‘niets moet, alles mag’ principe. Uw wensen staan bij ons centraal. Hierdoor kunnen wij voor iedereen de juiste maat oplossing bieden.

De lekkerste verse koffiebonen bij KoffieMatters!

Bij ons krijgt u kwaliteit, voor een eerlijke goedkope prijs en u kunt de verse koffiebonen eenvoudig online bestellen! Het is natuurlijk ook mogelijk om bij uw koffiemachine een proefpakket te ontvangen. Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment in koffieautomaten. Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor reparaties en onderhoud van de koffiemachine. Wij bieden een totaal ontzorgende service op maat, waarbij flexibiliteit voorop staat. U profiteert altijd van:

  • Snelle levering
  • Probeer de machines in onze showroom
  • Officieel dealer van Saeco & Melitta

KoffieMatters – Uw leverancier in verse koffiebonen!