Koffiemachine kantoor

Een goede koffiemachine op kantoor is onmisbaar! Gun uzelf, collega’s en bezoekers op een heerlijke bonen koffie uit een professioneel koffiezetapparaat van KoffieMatters. Bekijk onze apparaten of vraag advies van een van onze specialisten. We helpen u graag met het uitzoeken van een professionele koffiemachine op kantoor.

Toont alle 8 resultaten

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp

Professionele koffiemachines op kantoor zijn onmisbaar

Een werkdag op kantoor begint voor velen met een lekkere kop verse koffie. Voor deze grote vraag wilt u natuurlijk een professionele koffiemachine op kantoor hebben staan, welke bestand is tegen dit hoge aantal kopjes koffie per dag.

Hoe groot of klein uw kantoor ook is, wij hebben voor verschillende bedrijven een passend koffieautomaat. Vaak raden wij voor op kantoor een volautomatische koffiemachine aan, zodat u zonder moeite eenvoudig verschillende koffievariaties kunt zetten.

Heeft u een groot bedrijf? Neem dan ook eens een kijkje tussen onze koffiemachines zakelijk of speciale selectie horeca koffiemachines. Deze apparaten zijn nog beter afgestemd op de behoeften van dit type ondernemingen.

Nooit meer vieze koffie uit het automaat op kantoor

Wij verkopen uitsluitend een professioneel koffieapparaat met bonen op kantoor. Hiermee geniet u altijd van verse en lekkere koffie. Geen gezeur meer van collega’s over vieze koffie uit dat grote koffieautomaat op kantoor.

Nee, wij verkopen eenvoudige machines voor grote en kleine kantoren die de lekkerste bonenkoffie kunnen zetten. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een koffieapparaat welke ook de heerlijkste melkvariaties kan zetten, zoals een cappuccino of latte macchiato. Hiermee stemt u iedere collega op kantoor tevreden!

Voordelen van een goed koffiezetapparaat op kantoor

Wanneer u kiest voor een professioneel koffiezetapparaat op kantoor profiteert u bij KoffieMatters van diverse voordelen:

Inclusief service en onderhoud van kantoor koffiemachines

Naast de beste machines, profiteert u bij KoffieMatters van een goede service, volgens ons niets moet alles mag principe. Zo heeft u bij ons de mogelijkheid tot het afsluiten van serviceabonnementen voor koffiemachine onderhoud. Hierdoor weet u zeker dat het apparaat altijd naar behoren werkt en gaat de machine langer mee. Ook kunnen we u helpen met de reparatie van een machine in geval van schade of storingen.

Tevens kunt u bij ons niet alleen uw koffiemachine op kantoor kopen, maar wij bieden ook de mogelijkheid tot het huren of leasen van apparatuur. Kijk voor deze service en uitgebreide mogelijkheden gerust eens op onze speciale pagina’s over koffiemachines huren of een koffiemachine leasen. Zo kunt u zonder direct een grote uitgave te hoeven doen toch de beste koffie op kantoor serveren.

Kies KoffieMatters voor uw nieuwe koffiemachine op kantoor

Een koffiemachine op kantoor kopen, huren of leasen. Niets moet en alles mag. Wanneer u het lastig vindt om een juist apparaat uit te zoeken kunt u vrijblijvend onze online keuzetest invullen, of vraag gerust meer informatie aan een van onze specialisten. U kunt altijd contact met ons opnemen via telefoon of per e-mail.

Bent u al wel overtuigd van ons aanbod? Mooi! U kunt via de website direct een offerte aanvragen voor uw automaat naar keuze. Hierna nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen af te stemmen. We hopen dat u ieder kopje koffie weer geniet van uw nieuwe, professionele koffiemachine op kantoor.

biepi espresso logo
Hulp