Koffiemachine klein zakelijk

Koffiemachine klein zakelijk – De dag beginnen met een kopje koffie? Bijna iedereen doet het. Zeker op het werk mag een koffietoestel niet ontbreken. Wij bieden verschillende zakelijke koffiemachines.

Toont alle 5 resultaten

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp

Waarom een koffie machine klein zakelijk?

Waarom er speciale apparaten zijn voor zakelijk gebruik? Op het werk wordt er vaak meer koffie gedronken dan thuis. Het zakelijke koffiezetapparaat is dan ook geschikt voor hogere volumes dan het apparaat voor thuis. Bent u opzoek naar andere bedrijfskoffiemachines? Wij bieden onder andere verschillende koffiemachines voor de horeca. Benieuwd naar het volledige Saeco Professional assortiment? Bekijk het hier!

Welke klein zakelijke koffiemachine past bij mij?

De koffiemachine klein zakelijk is geschikt voor; zoals de naam al zegt kleinere kantooromgevingen. Ons assortiment bestaat uit verschillende verse apparaten. Dit wil zeggen dat het allemaal machines met bonenreservoir zijn. Voordat u een nieuw apparaat aanschaft is het belangrijk dat u de wensen van uw personeel inventariseert. Wat voor koffie drinkt iedereen? Drinken ze Espresso of Cappuccino? Op basis hiervan kunt u kijken welke machine hier het beste bij u past.

Liever advies van de koffiespecialist? Dat kan natuurlijk ook! Wij stellen graag een persoonlijk plan voor u samen, volledig afgestemd op uw wensen. Wij handelen altijd volgens een niets moet, alles mag principe. Dit wil zeggen dat wij de mogelijkheid bieden om alles bij ons af te nemen, zoals: onderhoudsabonnementen, koffiebonen etc. Maar niets is verplicht. U zit bij ons niet vast aan verplichte koffieboon abonnementen. U kiest zelf wat u wel en niet wilt. Wij bieden altijd een oplossing op maat!

Uw klein zakelijk koffiezetapparaat kopen bij KoffieMatters

Met onze apparaten hoeft u in uw pauze niet meer naar dat koffietentje op de hoek. Overheerlijke koffie is vanaf nu gewoon binnen handbereik! U kunt ervoor kiezen om een nieuw toestel te kopen, maar ook voor zakelijke lease. Wilt u hier meer informatie over koffieautomaat leasen? Bekijk hiervoor de achterliggende pagina.

Kiest u voor een koffiemachine zakelijk van KoffieMatters? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Voor een koffiemachine klein zakelijk gaat u naar KoffieMatters, de specialist in zakelijke koffie!

biepi espresso logo
Hulp