Koffiemachine leasen

Koffiemachine leasen? Er zijn meerdere redenen waarom u voor een lease koffiemachine zou kunnen kiezen. Bent u bijvoorbeeld net een eigen bedrijf begonnen en heeft u geen budget meer beschikbaar voor een nieuw koffieapparaat? Dan is het prettig om te weten dat er geen aanslag op uw reserves gedaan hoeft te worden. Hiervoor is een koffiemachine leasen de uitkomst!

Lease aanvraag indienen

Liever een koffiezetapparaat leasen dan kopen? Dat is geen probleem! Bekijk ons assortiment en vraag een vrijblijvende offerte voor uw gewenste apparaat.

Zakelijke koffiemachines

Koffiemachine leasen bij KoffieMatters

Wilt u uw klanten, gasten en personeel graag voorzien van luxe koffie, maar wilt u uw budget anders investeren dan in een nieuwe koffieautomaat, of kiest u voor gemak? Dan is een koffiemachine leasen voor zakelijk gebruik iets voor u!

Wanneer u kiest voor het leasen van een koffiemachine bij KoffieMatters kunt u een keuze maken uit het gehele assortiment. De enige voorwaarde is dat de reguliere prijs van het koffiezetapparaat minimaal €500,- bedraagt. Welk model u vervolgens kiest maakt niet uit; u krijgt van ons altijd een volledig nieuw model. Een koffieapparaat zakelijk leasen kan worden gezien als kopen op afbetaling, maar heeft nog meer voordelen. Hieronder geven we u een voorbeeld uit de praktijk.

Voorbeeld: u leaset een koffiemachine met een waarde van €2000,-

Als u een koffiezetapparaat gaat leasen, wordt de machine altijd gratis geïnstalleerd! Het totale bedrag van het apparaat betaalt u in 24 maanden af. Aan het einde van de looptijd heeft u in dit geval dus 24 x €95 betaald.

Na de looptijd heeft u een aantal opties:

  • U kunt het afkooppercentage betalen waardoor de koffiemachine uw eigendom wordt
  • U kiest ervoor om uw huidige toestel in te ruilen voor een nieuw apparaat met een nieuw leasecontract
  • Wij halen het product zonder verdere verplichtingen weer bij u op
Lease aanvragen

Betaal het afkooppercentage en het geleasede koffiezetapparaat is van u

Wilt u liever geen koffiemachine meer leasen nadat de looptijd is verstreken? Geen probleem. U kunt eigenaar van het apparaat worden door het afkooppercentage te betalen. Wanneer u het apparaat overneemt dan haalt u de rente die u over het leasebedrag heeft betaalt er ook gemakkelijk weer uit. Dit komt doordat onze apparaten van hoge kwaliteit zijn en hun waarde behouden. U kunt nog vele jaren genieten van verse koffie uit hetzelfde apparaat.

Aanvragen

Inruilen en een nieuwe koffieautomaat leasen

Nadat de volledige koopsom is betaald bent u vaak al gewend om een bepaald bedrag in de maand te missen. Hierdoor is het vaak een logische keuze om het product in te ruilen voor een nieuwere versie. Zo krijgt u voor hetzelfde maandelijkse bedrag* een compleet nieuw apparaat!

Zakelijke koffiemachines bekijken

Onderhoud en garantie op een lease-koffiemachine

Wilt u een koffiemachine leasen? In het leasecontract zit geen onderhoud inbegrepen. Wij nemen zelf jaarlijks vrijblijvend contact op om u te herinneren aan het nodige onderhoud. Het is aan u of u gebruik wilt maken van deze service. Benieuwd naar onze onderhoud koffiemachine tarieven? Op de achterliggende pagina vindt u meer informatie. Wat de garantie betreft  hanteren wij dezelfde voorwaarden als bij nieuwe koopmachines. Vraag ons gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden per koffieapparaat.

Ik wil een koffieautomaat leasen!

Of u een koffiemachine wilt leasen voor de horeca of voor op kantoor, bij KoffieMatters is het allemaal mogelijk. Wij beschikken over apparaten die geschikt zijn voor groot- en klein zakelijk gebruik. Hierdoor zit er altijd een toestel naar uw wens tussen. U kunt kiezen uit verschillende topmerken als Slayer Espresso, La Marzocco, Gaggia of Biepi. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van:

  • De beste service en ondersteuning
  • Snelle levering
  • Goed advies
  • Bezorg- en installatieservice

U wilt een koffiemachine zakelijk leasen, maar wat zijn de maandelijkse kosten?

De prijs is volledig afhankelijk van het toestel wat uw voorkeur heeft. De leasebedragen zijn gebaseerd op meerdere factoren. Denk hierbij aan de reguliere aanschafprijs, mogelijkheden van het apparaat en de kwaliteit van de onderdelen die gebruikt zijn. Voor meer informatie, vragen of onduidelijkheden, verzoeken we u om even contact met ons op te nemen. Ons team van experts staat u graag te woord!

*Afhankelijk van het gekozen toestel. U ontvangt altijd een gelijkwaardige, of zelfs betere machine, tenzij u kiest voor een geavanceerder of eenvoudiger model.

Koffiemachine leasen voor zakelijk gebruik? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen?
biepi espresso logo
Hulp