Bij een koffiemachine hoort natuurlijk ook onderhoud. Het is van groot belang dat het apparaat op de juiste manier wordt onderhouden. Hierdoor blijven de koffiemachine onderdelen altijd in goede staat en profiteert u automatisch van een langere levensduur.

Bij KoffieMatters maken we onderscheid in zakelijk- en privé-onderhoud. U kunt dit gemakkelijk online bij ons aanvragen. Hiervoor hoeft u enkel de benodigde gegevens en de klachtomschrijving in te vullen. Wij komen hier dan zo snel mogelijk op terug. KoffieMatters is het juiste adres voor al het onderhoud van uw koffiemachine!

Koffiemachine onderhoud voor zakelijk en privé!

Wilt u uw koffiemachine bij ons onderbrengen voor onderhoud? De Koffiemachine gaat hierdoor gemiddeld twee keer zolang mee, zeker wanneer u het apparaat eens per jaar voor een onderhoudsbeurt (bij ons) aanbiedt. Wij maken daarnaast onderscheid tussen zakelijk en privé.

Privé onderhoud koffiemachine

Hierbij kunt u kiezen uit verschillende pakketten, namelijk: klein onderhoud, normaal onderhoud, groot onderhoud of volledige revisie. Bij alle pakketten worden de volgende werkzaamheden standaard uitgevoerd:

  • Interne en externe reiniging van het apparaat
  • Reiniging van het drainageventiel
  • Reinigen van de zetgroep
  • Koffieapparaat wordt volledig ontkalkt
  • Reiniging van de uitloop (stoom/cappuccino)

Ook wanneer u kiest voor normaal onderhoud dan heeft dit een aanzienlijk positief effect op de levensduur van het apparaat. Hoe groter het pakket, des te meer onderhoudswerkzaamheden worden verricht. Zo wordt bij groot onderhoud van de koffiemachine ook de zetgroep gereinigd en gereviseerd. Daarbij worden ook alle rubbertjes vervangen en wordt het maalwerk schoongemaakt.

Zakelijk onderhoud

Wanneer u een koffieautomaat zakelijk heeft kunt u deze ook bij ons onderbrengen voor reparatie en onderhoud. Alle machines zijn anders, net als alle bedrijven die een zakelijk koffieapparaat gebruiken. Zo zijn er grote kantoren, kleine kantoren en natuurlijk ook horecagelegenheden. Het enige wat overeenkomt is dat de koffiemachines veelvuldig gebruikt worden. Een meer gebruik, vraagt om meer onderhoud. De koffiemachine blijft hierdoor optimaal functioneren.

Bij aanschaf van een nieuw apparaat kunt u ook gelijk een service contract afsluiten. De pakketten die wij bieden zijn op maat met als doel u volledig te ontzorgen. Hierbij staat hygiëne altijd centraal. Al het onderhoud wordt uitgevoerd door echte professionals. Ook kunt u tijdens reparatie gebruik maken van onze leentoestellen (indien beschikbaar) en onze haal en brengservice.

Tarieven

Hieronder vindt u de tarieven voor het onderhoud van zakelijke- en particuliere koffiemachines.

Particulier

Bij elk onderhoudspakket houden we niet alleen rekening met uw wensen, maar doen ook ons uiterste best om uw koffiemachine weer als nieuw af te leveren.

Zo kan het zijn dat we bij het uitvoeren van het onderhoud op andere aandachtspunten stuiten. Dit kunnen noodzakelijke, maar ook wenselijke ingrepen zijn. Wanneer er aandachtspunten zijn, nemen we altijd contact met u op om deze punten te bespreken. Zo bespaart het ons tijd en u profiteert van het bijkomende voordeel. Vooraf elk onderzoek voeren wij een onderzoek uit. Na ons onderzoek ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. De kosten voor het onderzoek bedragen slechts €35,- tevens kunt u dan direct gebruik maken van onze zeer voordelige haal- en brengservice ongeacht uw woonplaats. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Klein onderhoud
75
Reiniging van de zetgroep
Reiniging van het drainageventiel
Ontkalken van de machine
Schoonmaken van de buitenkant
Voor het behoud van uw koffie- machine adviseren we om dit jaarlijks uit te laten voeren
Aanvragen
Normaal onderhoud
135
Zetgroep reiniging + invetten
Drainageventiel reiniging
Drainageventiel invetten
Grondige maalwerk reiniging
Machine intern & extern ontkalken
Reiniging van de Stoom-, Cappuccino- & Koffieuitloop
Aanvragen
Groot onderhoud
160
Revisie van de zetgroep
Revisie van het drainageventiel
Grondige maalwerk reiniging
Vervangen van alle rubbers
Machine intern & extern ontkalken
Reiniging van de Stoom-, Cappuccino- & Koffieuitloop
Aanvragen

Zakelijk

Voor zakelijk onderhoud geldt hetzelfde als bij particulier onderhoud: Uw wensen staan centraal én wij doen ons uiterste best om uw koffiemachine(s) weer in nieuwstaat af te leveren.

Zakelijke koffiemachines hebben ander onderhoud nodig dan particuliere toestellen. Zelfs voor onderlinge merken / modellen geldt vaak een andere procedure, dus kan het zijn dat we af moeten wijken van onze standaard prijzen. Informeer naar onze aantrekkelijke zakelijke transport of voorrij mogelijkheden.

Dit wil niet zeggen dat u persé duurder uit zult zijn met een ander model dan we hieronder hebben omschreven.

Klein zakelijk
123,96
Voorbeeld machines
Jura XS serie
Saeco Lirika serie
Saeco Aulika serie
Aanvragen
Regulier zakelijk
Vanaf €179,-
Voorbeeld machines
Jura X7 serie
Jura X9 serie
Saeco Phedra Evo serie
Aanvragen
Groot zakelijk
Prijs op aanvraag
Voorbeeld machines
Gaggia Milano
Horeca machines
Saeco Idea
Aanvragen

Wij voorzien uw koffiemachine graag van het juiste onderhoud!

Of het nou gaat om onderhoud van een koffiemachine voor de horeca of normaal koffiemachine onderhoud, wij doen het allemaal. Zijn er al defecten? Meld dit dan via ons reparatieformulier. Wij sturen u altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave en voeren enkel werkzaamheden uit met uw toestemming! Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van experts staat u graag te woord!

KoffieMatters: Voor het onderhoud van al uw koffiemachines!