Onderhoud koffiemachine

Machine onderhoud

Waar wacht u nog op? Schakel KoffieMatters in voor onderhoud van uw koffiemachine!

Machine aanmelden

Heeft u onderhoud voor uw koffiemachine nodig? KoffieMatters staat voor u klaar! Een hoogwaardige koffiemachine vraagt om goed onderhoud, zowel bij u thuis als op kantoor. U wilt immers zo lang mogelijk kunnen genieten van koffie die heerlijk smaakt.

Het is daarom essentieel de koffiemachine op de juiste manier te onderhouden. KoffieMatters is gespecialiseerd in onderhoud van zowel koffiemachines voor thuis als zakelijke koffiemachines. U kunt uw machine eenvoudig aanmelden via ons ticketsysteem, dan nemen wij contact met u op.

Onderhoud koffiemachine voor particulieren

Is uw koffiemachine bij u thuis toe aan onderhoud? Bij KoffieMatters kunt u uw bonenmachine langsbrengen voor eenmalig of periodiek onderhoud. Uw wensen staan bij ons centraal en wij zorgen dat we uw machine weer als nieuw bij u afleveren.

Wij bieden verschillende onderhoudspakketten, die variëren in prijs en werkzaamheden. Het basispakket (klein onderhoud) bestaat uit diverse basiswerkzaamheden waarbij uw machine zowel aan de binnen- als buitenkant wordt gereinigd en ontkalkt.

Bij een groter onderhoudspakket worden andere werkzaamheden toegevoegd, zoals het invetten en revisie van verschillende onderdelen. Wilt u meer weten over particulier onderhoud of bent u benieuwd naar de tarieven? Bekijk dan de uitleg van particuliere onderhoudspakketten! Natuurlijk kunt u ook gewoon contact met ons opnemen!

Particulier onderhoud aanmelden

Koffiemachine onderhoud voor zakelijke klanten

Zakelijke- of horeca koffiemachines vragen om groter onderhoud. Dit vanwege het grote verschil in het gebruik. Een zakelijke machine zet natuurlijk veel meer koppen koffie op een dag en dit moet natuurlijk ook zo blijven. Ook het gebruik tussen zakelijke koffiemachines verschilt. Zo zijn er namelijk grote kantoren of horecaondernemingen, maar ook middelgrote en kleine kantoren en ondernemingen.

Om de kwaliteit van de koffie hoog te houden, is regelmatig onderhoud van belang. Ook voor zakelijke klanten bieden wij verschillende onderhoudspakketten, afhankelijk van het soort machine en het gebruik. De tarieven en bijbehorende informatie kunt u vinden op de tarievenpagina van zakelijk onderhoud.

Heeft u nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op! U kunt ook uw machine gelijk voor onderhoud aanmelden.

Onderhoud aanmelden

Het belang van goed onderhoud voor uw koffiemachine

Wanneer u heeft geïnvesteerd in een hoogwaardige koffiemachine, wilt u natuurlijk zo lang mogelijk blijven genieten van heerlijke koffie. Om de kwaliteit van de koffie zo goed mogelijk te houden, is het belangrijk om de machine goed schoon te houden en regelmatig te ontkalken met bijbehorende onderhoudsartikelen. Daarnaast is periodiek onderhoud van uw koffiemachine door een expert essentieel.

Waarom periodiek koffiemachine onderhoud?

  • De smaak van de koffie blijft beter;
  • De kwaliteit van de koffie blijft optimaal;
  • Plekken waar u niet bij kunt, maken wij weer schoon;
  • De machine gaat bijna twee keer zo lang mee.

Bij KoffieMatters kunt u terecht voor zowel onderhoud voor uw thuismachine, als zakelijke of horeca koffiemachines. In beide gevallen kunt u onderhoud van u koffiemachine aanmelden via ons ticketsysteem.

Onderhoudsartikelen

De machine aangemeld. En nu?

Als u uw koffiemachine via ons ticketsysteem heeft aangemeld voor een onderhoudsbeurt, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij vinden uw wensen erg belangrijk, daarom bespreken we graag alle mogelijkheden met u. U kunt vervolgens uw machine bij ons langs brengen of gebruik maken van ons zeer voordelige haal- en brengservice.

Voorafgaand aan het koffiemachine onderhoud voeren wij een vooronderzoek uit. Nadien ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave, die u eerst rustig kunt doornemen. Na goedkeuring gaan wij aan de slag en voeren onze vakkundige medewerkers het gewenste onderhoud uit.

Natuurlijk kan het voorkomen dat een van onze technici tijdens het onderhoud stuiten op andere aandachtspunten. In dat geval nemen wij altijd eerst contact met u op voordat we de reparatie uitvoeren.

Het juiste onderhoud voor uw koffiemachine: KoffieMatters!

Heeft u een koffiemachine bij u thuis of in uw onderneming die toe is aan koffiemachine onderhoud? Dan staat KoffieMatters voor u klaar. Vertoont uw apparaat defecten? Ook dan kunt u bij ons terecht voor reparatie van uw koffiemachine! Meld uw machine eenvoudig aan voor onderhoud door middel van ons ticketsysteem. U vult uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Wij sturen altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave, die u rustig kunt bekijken. Ook wanneer wij op dingen stuiten tijdens het voorgaande onderzoek, koppelen wij dit eerst naar u terug. Zo voeren wij alleen werkzaamheden uit met uw toestemming. Wij werken volgens ons ‘alles mag, niets moet’ principe, zo zit u nooit direct aan vervelende contracten vast.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? U kunt altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Onze experts helpen u graag.

KoffieMatters: Voor het onderhoud van al uw koffiemachines!

biepi espresso logo
Hulp