Koffiemachines zakelijk

Een goede kop koffie op de werkvloer begint met een passende koffiemachine voor zakelijk gebruik. Bij KoffieMatters verkopen we diverse soorten zakelijke koffiemachines voor verschillende bedrijven. Goede koffie is natuurlijk onmisbaar op het werk. Van een groot tot klein automaat, wij hebben het allemaal. Daarom helpen we u graag met de zoektocht naar een passende koffiemachine zakelijk.

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp

Koffiemachine zakelijk kopen of huren

Wij bieden een speciaal assortiment in koffiemachines voor zakelijk gebruik. Het grote verschil tussen zakelijke- en particuliere machines is dat de zakelijke koffiemachines geschikt zijn voor hogere volumes. De apparaten zijn er simpelweg voor gemaakt om meer koffie te zetten dan reguliere apparaten.

Welke koffiemachine of -automaat het beste bij uw zakelijk gebruik past is geheel aan u. Natuurlijk kunnen wij u te allen tijde ondersteunen in het proces! Bij ons kunt u kiezen uit de volgende zakelijke mogelijkheden:

Wij bieden een assortiment voor zowel klein-, middel- als groot zakelijk gebruik. Hierdoor kunt u voor alle typen bedrijfsgroottes bij ons terecht. Wanneer u op zoek bent naar een koffieautomaat zakelijk is ons assortiment ongetwijfeld geschikt voor u!

Daarnaast is het ook mogelijk om een koffieautomaat zakelijk te leasen. Dit kan bijvoorbeeld een aantrekkelijke optie zijn wanneer u net een bedrijf begonnen bent, maar uw personeel wel wilt voorzien van goede koffie.

Komt u er niet uit? Wij adviseren u graag over de zakelijke koffiemachine of koffiezetapparaat die bij u past!

Ontdek uw ideale zakelijke koffiemachine bij KoffieMatters!

Onze koffiemachines, automaten en koffiezetapparaten voor zakelijk gebruik zijn van de merken Saeco, Slayer espresso of Gaggia Milano. Om te bepalen welke zakelijke koffiemachine u het beste kunt kopen, leasen of huren voor uw bedrijf, is het verstandig om vooraf een beeld te verkrijgen van de wensen van de werknemers. Welke koffievariaties moeten er bijvoorbeeld beschikbaar zijn? Is het van belang dat de machine volautomatisch werkt? Of heeft u in de horeca liever een half automatische machine?

Twijfel vooral niet om contact met ons op te nemen wanneer u twijfelt over de beste keuze voor uw bedrijf! Het team van KoffieMatters bestaat uit een team van ervaren specialisten die u graag adviseren over de verschillende mogelijkheden voor een passend automaat. Bekijk ons assortiment online of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een nieuwe koffiemachine zakelijk.

biepi espresso logo
Hulp