Koffieautomaat zakelijk

Een goede kop koffie op de werkvloer begint met een koffieautomaat zakelijk. Een koffiemachine die perfect past bij uw bedrijf. Koffie is natuurlijk onmisbaar op het werk. Iedereen begint zijn/haar dag vaak met een kopje koffie.

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp

Koffieautomaat zakelijk kopen of huren

Wij bieden een speciaal assortiment in koffieautomaten voor zakelijk gebruik. Het grote verschil tussen zakelijke- en particuliere machines is dat de zakelijke koffiemachines geschikt zijn voor hogere volumes. De apparaten zijn er simpelweg voor gemaakt om meer koffie te zetten dan reguliere apparaten.

Welke koffiemachine het beste bij uw zakelijk gebruik past is geheel aan u. Natuurlijk kunnen wij u te allen tijde ondersteunen in het proces! Bij ons kunt u kiezen uit de volgende zakelijke mogelijkheden:

Wij bieden een assortiment voor zowel klein-, middel- als groot zakelijk gebruik. Hierdoor kunt u ook voor een horeca koffiemachine bij ons terecht. Wanneer u op zoek bent naar een koffiezetapparaat zakelijk is een kleine variant ongetwijfeld geschikt voor u!

Daarnaast is het ook mogelijk om een koffieautomaat zakelijk te leasen. Dit kan bijvoorbeeld een aantrekkelijke optie zijn wanneer u net een bedrijf begonnen bent, maar uw personeel wel wilt voorzien van goede koffie.

Komt u er niet uit? Wij adviseren u graag over de zakelijke koffiemachine of koffiezetapparaat die bij u past!

Ontdek uw ideale zakelijke koffiemachine bij KoffieMatters!

Onze koffieautomaten en koffiezetapparaten voor zakelijk gebruik zijn van de merken Saeco, Slayer espresso of Gaggia Milano. Om te bepalen welke zakelijke koffiemachine u het beste kunt kopen of huren, is het verstandig om vooraf een beeld te verkrijgen van de wensen van de werknemers. Welke koffievariaties moeten er bijvoorbeeld beschikbaar zijn? Is het van belang dat de machine volautomatisch werkt? Of heeft u in de horeca liever een half automatische machine? Twijfel vooral niet om contact met ons op te nemen wanneer u twijfelt over de beste keuze voor uw bedrijf!

Hulp