Als u onderstaande velden invult, nemen we z.s.m. (geheel vrijblijvend) contact met u op

Een goede kop koffie op de werkvloer begint met een koffieautomaat zakelijk. Een koffiemachine die perfect past bij uw bedrijf. Koffie is natuurlijk onmisbaar op het werk. Iedereen begint zijn/haar dag vaak met een kopje koffie.

Resultaat 1–12 van de 49 resultaten wordt getoond

Wij bieden een speciaal assortiment in koffieautomaten voor zakelijk gebruik. Het grote verschil tussen zakelijke- en particuliere machines is dat de zakelijke koffiemachines geschikt zijn voor hogere volumes. De apparaten zijn er simpelweg voor gemaakt om meer koffie te zetten dan reguliere apparaten.

Koffieautomaat zakelijk kopen of huren

Welke koffiemachine het beste bij uw zakelijk gebruik past is geheel aan u. Natuurlijk kunnen wij u te allen tijde ondersteunen in het proces! Bij ons kunt u kiezen uit de volgende zakelijke mogelijkheden:

Wij bieden een assortiment voor zowel klein-,  middel- als groot zakelijk gebruik. Hierdoor kunt u ook voor een horeca koffiemachine bij ons terecht. Wanneer u op zoek bent naar een koffiezetapparaat zakelijk is een kleine variant ongetwijfeld geschikt voor u!

Daarnaast is het ook mogelijk om een koffieautomaat zakelijk te leasen. Dit kan bijvoorbeeld een aantrekkelijke optie zijn wanneer u net een bedrijf begonnen bent, maar uw personeel wel wilt voorzien van goede koffie.

https://koffiematters.nl/images/HQ/Peter-armen-over-elkaar.png

Komt u er niet uit? Wij adviseren u graag over de zakelijke koffiemachine of koffiezetapparaat die bij u past!

Ontdek uw ideale zakelijke koffiemachine bij KoffieMatters!

Onze koffieautomaten en koffiezetapparaten voor zakelijk gebruik zijn van de merken Saeco, Bravilor Bonamat en Gaggia Milano. Om te bepalen welke zakelijke koffiemachine u het beste kunt kopen of huren, is het verstandig om vooraf een beeld te verkrijgen van de wensen van de werknemers. Welke koffievariaties moeten er bijvoorbeeld beschikbaar zijn? Is het van belang dat de machine volautomatisch werkt? Of heeft u in de horeca liever een half automatische machine? Twijfel vooral niet om contact met ons op te nemen wanneer u twijfelt over de beste keuze voor uw bedrijf!

Vind een zakelijke koffieautomaat met ons “niks moet, alles mag” principe!

Niks moet, Alles mag bij Koffie Matters!

Bij KoffieMatters werken we volgens het ‘niets moet, alles mag’ principe. Dit houdt in dat we een breed scala aan services aanbieden, maar u niet verplicht bent om deze af te nemen. Wanneer u voor een apparaat van KoffieMatters kiest, kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Geen klant is hetzelde. Daarom bieden wij onze klanten altijd een oplossing op maat;
  • Bijpassende onderhoudsservice is mogelijk;
  • Bijpassende verse koffiebonen van DutchBeans is mogelijk;
  • Leasen is mogelijk;
  • Reparaties kunnen tevens door ons uitgevoerd worden.

Zo kunnen we onze klanten altijd een perfecte maatoplossing bieden. Wij denken dan ook graag met u mee. Wij bieden diverse onderhoudspakketten die speciaal samengesteld zijn voor koffieautomaten voor zakelijk gebruik.

Onze service

Na de aanschaf of aanhuur van een koffiezetapparaat of koffiemachine kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice, onderhoud op locatie en zelfs leenmachines*! We beschikken over een eigen technische dienst die gespecialiseerd is in de meest complexe reparaties, welke uitgevoerd worden door een professional.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of heeft u vragen over het koffiezetapparaat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag aan uw koffieautomaat zakelijk!

*Het kan voorkomen dat er in sommige gevallen niet voldoende leen-machines beschikbaar zijn