Koffiemachine zakelijk

Vraag uw offerte aan

Een goede kop koffie op de werkvloer begint met een passende koffiemachine voor zakelijk gebruik. Bij KoffieMatters verkopen we diverse soorten zakelijke koffiemachines voor verschillende bedrijven. Goede koffie is natuurlijk onmisbaar op het werk. Van een groot tot klein automaat, wij hebben het allemaal. Daarom helpen we u graag met de zoektocht naar een passende koffiemachine zakelijk.

Offerte aanvragen
koffiemachine zakelijk kopen zakelijk koffieautomaat

Koffiemachines voor zakelijk gebruik

Wij bieden een speciaal assortiment in koffiemachines voor zakelijk gebruik. Het grote verschil tussen zakelijke- en particuliere machines is dat de zakelijke koffiemachines geschikt zijn voor hogere volumes. De apparaten zijn er simpelweg voor gemaakt om meer koffie te zetten dan reguliere apparaten.

Welke koffiemachine of -automaat het beste bij uw zakelijk gebruik past is geheel aan u. Bij KoffieMatters kunt u een machine kopen of leasen zonder dat u vast zit aan een bonencontract. Zo kunt u trouw blijven aan uw eigen koffiemerk en blijft u flexibel in uw keuzes.

Vragen? Natuurlijk kunnen wij u te allen tijde ondersteunen in het proces! Bij ons kunt u kiezen uit de volgende zakelijke mogelijkheden:

Vraag offerte aan

Favorieten van onze zakelijke klanten

Saeco Magic B2

De Saeco Magic B2 vertegenwoordigt de nieuwste evolutie van koffiemachines van Saeco Professional. Maar het is ook een machine die een duidelijke breuk met het verleden markeert. Het heeft nieuwe vormen, volledig opnieuw ontworpen en presteert aan de top van zijn categorie op het gebied van kwaliteit en verscheidenheid aan dranken. Saeco Magic B2 Doormiddel […]

koffiemachine klein zakelijk
Saeco Magic M2

De Saeco Magic M2 vertegenwoordigt de nieuwste evolutie van koffiemachines van Saeco Professional. Maar het is ook een machine die een duidelijke breuk met het verleden markeert. Het heeft nieuwe vormen, volledig opnieuw ontworpen en presteert aan de top van zijn categorie op het gebied van kwaliteit en verscheidenheid aan dranken.

espressomachine horeca
Saeco Phedra EVO Espresso RI

De Saeco Phedra EVO is de nieuwe table-topmachine lijn van Saeco ideaal voor middelgrote organisaties. De machine heeft één verse bonen reservoir en drie instant modules. De instantmodules zorgen ervoor dat de Phedra EVO een multifunctionele warme dranken automaat wordt. De Saeco Phedra Evo RI heeft een vaste wateraansluiting

Necta Solista Espresso 4

De Necta Solista Espresso 4 voltooit de vernieuwing voor kleinere locaties. Deze koffiemachine speelt de hoofdrol met zijn aansprekende ontwerp, hoge capaciteit en technologische prestaties. Necta Solista Espresso 4 De Necta Solista Espresso 4 heeft een moderne en elegante ontwerp welke wordt verrijkt met LED-verlichting, een verchroomd frame rondom de selectie gebied en elegante grafische […]

Necta Krea Touch

De Necta Krea Touch is ongekend veelzijdig. Met al zijn mogelijkheden is dit een echte uitblinker voor elk klein kantoor. Door het unieke design blendt deze automaat overal perfect in en door de pre-grinding techniek worden de bonen voor het volgende kopje koffie automatisch gemalen: nooit meer lang wachten dus. Necta Krea Touch Deze koffiemachine […]

Necta Kalea Plus 2ES +1IN + HW verse melk

Slechts een aanraking en iedereen kan een drankje van hoge kwaliteit krijgen met Necta Kalea Plus 2es + 1in + HW verse melk. De Necta Kalea Plus maakt gebruik van geavanceerde technologie samen met het erfgoed van Italiaanse espresso, smaak en cultuur. De uitstekende doorvoer en snelheid zullen zelfs de meest veeleisende klanten tevreden stellen. […]

Koffieautomaat zakelijk leasen

Wij bieden een assortiment voor zowel klein-, middel- als groot zakelijk gebruik. Hierdoor kunt u voor alle typen bedrijfsgroottes bij ons terecht. Wanneer u op zoek bent naar een koffieautomaat zakelijk is ons assortiment ongetwijfeld geschikt voor u!

Daarnaast is het ook mogelijk om een koffieautomaat zakelijk te leasen. Dit kan bijvoorbeeld een aantrekkelijke optie zijn wanneer u net een bedrijf begonnen bent, maar uw personeel wel wilt voorzien van goede koffie.

Komt u er niet uit? Wij adviseren u graag over de zakelijke koffiemachine of koffiezetapparaat die bij u past!

Contact opnemen
Biepi koffie

Ontdek uw ideale zakelijke koffiemachine bij KoffieMatters!

Onze koffiemachines, automaten en koffiezetapparaten voor zakelijk gebruik zijn o.a. van de merken Saeco en Necta. Voor horeca ondernemers zijn de machines van Slayer espresso, La Marzocco of Biepi een uitstekende keuze. Om te bepalen welke zakelijke koffiemachine u het beste kunt kopen, leasen of huren voor uw bedrijf, is het verstandig om vooraf een beeld te verkrijgen van de wensen van de werknemers. Welke koffievariaties moeten er bijvoorbeeld beschikbaar zijn? Is het van belang dat de machine volautomatisch werkt? Of heeft u in de horeca liever een half automatische machine?

Twijfel vooral niet om contact met ons op te nemen wanneer u twijfelt over de beste keuze voor uw bedrijf! Het team van KoffieMatters bestaat uit een team van ervaren specialisten die u graag adviseren over de verschillende mogelijkheden voor een passend automaat. Bekijk ons assortiment online of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een nieuwe koffiemachine zakelijk.

Offerte aanvragen
biepi espresso logo
Hulp