Als u onderstaande velden invult, nemen we z.s.m. (geheel vrijblijvend) contact met u op

Er gaat niets boven de geur van versgemalen koffiebonen. In een koffiezet met bonen worden de koffiebonen automatisch fijngemalen zodra u op de knop drukt! Zo’n machine bieden wij in verschillende varianten. Zo geniet u dankzij één van onze volautomatische koffiemachines binnen één druk op de knop van een heerlijke espresso.

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Hierbij kunt u zelf de sterkte (maalgraad) instellen. Zet u regelmatig een grote pot met koffie? Dan is een filter koffiemachine met geïntegreerde bonenmaler wellicht de juiste keuze.

Wanneer u regelmatig koffiedrinkt is het toch wel fijn dat u niet iedere keer naar een koffiezaak toe hoeft. Met één van de bonen koffiezetapparaten van KoffieMatters geniet u thuis of op het werk ook van echte barista koffie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons assortiment en kies voor een koffiezetapparaat met bonen!

Er gaat niets boven de koffie van een koffiezetapparaat met bonen!

Een relax momentje tussen de hectische dagen door, een klein geniet momentje, het is zo belangrijk. Of u nou thuis op de bank zit of aan het werk bent. En hoe kunt u nou beter ontspannen dan met een heerlijke kopje versgemalen bonen? Met een koffiezetapparaat bonen beleeft u dezelfde geur en smaak als bij een echte Barista. Alle machines van KoffieMatters beschikken over een vers koffiebonen reservoir. Hierbij kunt u afhankelijk van het gebruik kiezen voor verschillende varianten.

Zo is de zijn de zakelijke koffieautomaten geschikt voor grotere volumes. Hiermee kunnen per uur meer koppen koffie worden gezet dan een koffiezetapparaat met verse bonen voor thuis. Hierbij maken we ook onderscheid in groot en klein zakelijk. Bij ons vindt u de volgende merken van koffiezetters met bonen: Jura, Saeco, Melitta en Nivona. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een koffiezetapparaat bonen? Neem dan contact op!

Geen verplichte koffiebonen contract!

Wanneer u kies voor een koffiezetapparaat bonen is het bij ons ook mogelijk om voor een totaalpakket te kiezen. Zo kunt u ook het onderhoud en de reparatie door ons laten uitvoeren. Maar wij kunnen ook koffiebonen leveren. Bij veel concurrenten zit hier vaak een verplicht koffiebonen abonnement aan verbonden. Bij ons is niets verplicht! U krijgt bij ons de mogelijkheid om gebruik te maken van onze diensten, maar wanneer u dit niet wilt dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem.

De bonen die wij leveren zijn van Dutch Beans en zijn zowel geschikt voor de volautomaat koffiemachine als voor de halfautomaat. Voor iedere koffiedrinker stellen wij een melange samen. Daarbij zijn onze bonen niet alleen vers, maar ook eerlijk. Met onze machines in combinatie met de Dutch Beans bonen kunt u de lekkerste koffie zetten met verse bonen!

Kijk ook eens naar onze volautomaat koffiemachines. Met één druk op de knop zet u zelf thuis de heerlijkste koffie! Met een espresso machine zet u de heerlijkste espresso’s!

Waarom KoffieMatters?

Er zijn een aantal redenen waarom u zou kunnen kiezen voor een koffiezetapparaat bonen van KoffieMatters. Zo staan uw wensen bij ons altijd centraal. Wij nemen graag de tijd voor u en wij bieden altijd een maatoplossing. Dit is altijd zonder contracten en verplichte afname. KoffieMatters handelt altijd via het ‘alles mag niets moet’ principe. Wij hebben de voordelen nog even voor u op een rijtje gezet:

  • Zeer flexibel
  • Hoge service
  • Geen verplichte contracten en afnames
  • Zowel voor thuis als zakelijk
  • Eigen technische dienst
  • Goede garantievoorwaarden
  • Altijd een maatoplossing

Service en kwaliteit staan bij ons zeer hoog in het vaandel.  De merken die wij bieden staan dan ook garant voor kwaliteit. Mocht u toch problemen ervaren? Dan kunt u gebruik maken van onze garantievoorwaarden en uw product retour melden. Heeft u vragen over een koffiezetapparaat bonen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op!