Koffiezetapparaat bonen

Er gaat niets boven de geur van versgemalen koffiebonen. In een koffiezetapparaat met bonen worden de koffiebonen automatisch fijngemalen zodra u op de knop drukt! Zo’n machine bieden wij in verschillende varianten. Zo geniet u dankzij één van onze koffiezetapparaten binnen één druk op de knop van een heerlijke verse bonenkoffie.

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp

Een koffiezetapparaat met bonen voor iedere werkomgeving

Bij KoffieMatters erkennen we de diverse eisen van een koffiezetapparaat met bonen in een zakelijke omgeving. Daarom hebben wij verschillende modellen in ons assortiment, aangepast op de grootte van uw kantoor en uw budget. Of u nu zoekt naar een compact model klein zakelijke koffiemachines of een geavanceerder model binnen onze bedrijfskoffiemachines. Wij hebben de geschikte oplossing!

Bovendien heeft u bij KoffieMatters de keuze om uw bonen koffiezetapparaat te huren, leasen of te kopen. Vraag een vrijblijvende offerte aan om de financiële regeling te kiezen die het beste bij u past.

Voordelen van een bonen koffiezetapparaat

De keuze voor een bonen koffiezetapparaat heeft het grootste voordeel dat u iedere dag een lekkere, verse kop koffie kunt zetten. De koffie wordt gemalen op het moment dat u het apparaat opdracht geeft. Dit proeft u terug in de rijke smaak en aroma’s van ieder kopje. Daarbij biedt een bonen koffiemachine nog meer voordelen:

Bent u overtuigd, maar vindt u het lastig om een passend model te kiezen? Vul eens online onze zakelijke keuzehulp in om te kijken welke apparaten bij uw voorkeuren aansluiten, of neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Koop uw machine onafhankelijk van de bonenleverancier

Bij KoffieMatters geloven we sterk in keuzevrijheid en maatwerk oplossingen voor ieder bedrijf. Daarom bent u bij ons nooit gebonden aan een vast contract met een bonenleverancier. Dit kunt u volledig los koppelen van de aanschaf van het koffiezetapparaat. Hierdoor kunt u de bonen selecteren die aansluiten bij de smaakvoorkeuren van u en uw medewerkers.

Vind u het juist wél prettig om alles bij één partij onder te brengen? Dan hebben we uiteraard verschillende opties voor u beschikbaar om de levering van koffiebonen te regelen bij de aanschaf van uw apparaat. Vraag gerust een offerte aan voor één van de machines of neem vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met u in overleg voor de mogelijkheden!

Altijd de optimale smaakbeleving met onderhoud en reparatie

Naast het leasen, huren of kopen van een bonen koffiezetapparaat kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer het tijd is voor onderhoud of reparatie van het apparaat. Door dit regelmatig uit te voeren blijft u doorlopend profiteren van de beste smaakbeleving. Zonder regelmatig onderhoud kunnen vuil of andere gebreken ervoor zorgen dat de smaak van de koffie wordt aangetast. Dat wilt u natuurlijk voor zijn!

Bij zakelijke klanten komen we voor onderhoud of reparatie altijd naar uw kantoor toe, zodat u zo kort mogelijk zonder een werkende machine zit. Mocht het wel zo zijn dat we het apparaat mee moeten nemen, dan kunnen we ook een vervangende optie voor u regelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? We maken graag een offerte op maat voor de aanschaf en onderhoud van uw koffiezetapparaat met bonen.

Koop, huur of lease uw koffiezetapparaat bonen bij KoffieMatters

KoffieMatters is de koffiemachine specialist voor zakelijke klanten en particulieren. Heeft u een model gezien die u liever thuis wilt gebruiken? Geen probleem! We hebben naast koffiemachines voor kantoor of horeca ook een ruim assortiment koffiebonen machines voor thuis.

Wilt u snel een offerte ontvangen of snel informatie over koffiemachines vul dan dit formulier in en wij bellen en/of mailen u binnen 1 werkdag terug. Wij helpen u graag verder met de zoektocht naar een koffiezetapparaat bonen.

Offerte aanvragen?

 

biepi espresso logo
Hulp