La Marzocco Linea PB X

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  La Marzocco Linea PB X De Linea PB X is doordrenkt met innovatieve technologieën die het koffiezetproces naar een hoger niveau tillen. Met zijn geavanceerde pre-infusiesysteem zorgt de machine voor een gelijkmatige en zachte voorbereiding van de koffie, wat resulteert in een uitmuntende extractie van smaak en aroma's. De nauwkeurige digitale bedieningselementen stellen barista's in staat om elk aspect van het zetproces te beheersen en aan te passen, waardoor ze de perfecte kop koffie kunnen creëren.

  Stijlvol Ontwerp

  Niet alleen een krachtpatser in prestaties, de La Marzocco Linea PB X straalt ook elegantie uit met zijn stijlvolle ontwerp. Met een slank profiel en verfijnde afwerkingen is deze espressomachine een waar kunstwerk dat de uitstraling van elke koffiebar verheft. Bovendien biedt La Marzocco een scala aan personalisatie-opties, waardoor elke PB X een uniek meesterwerk wordt dat past bij de identiteit van de koffiezaak.

  Consistentie en Temperatuurstabiliteit

  Voor de echte koffieliefhebber draait alles om consistentie. De Linea PB X blinkt uit in het handhaven van een stabiele en nauwkeurige watertemperatuur, wat van cruciaal belang is voor een consistente extractie van koffie. Het ingebouwde PID-regelsysteem biedt optimale temperatuurregeling, ongeacht de omgevingsomstandigheden, waardoor elk kopje koffie een meesterwerk op zich wordt.

  Ergonomie en Gebruiksgemak

  La Marzocco heeft ook veel aandacht besteed aan de ergonomie en het gebruiksgemak van de Linea PB X. Met een intuïtief bedieningspaneel en gemakkelijk bereikbare onderdelen wordt het zetten van koffie een moeiteloze ervaring voor elke barista. Of het nu gaat om een drukke ochtendrush of een rustig koffiemoment, de Linea PB X staat altijd klaar om de beste prestaties te leveren.

  Milieubewustheid

  La Marzocco heeft zich altijd ingezet voor duurzaamheid en milieubewustheid. De Linea PB X is ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten, waardoor het stroomverbruik wordt geoptimaliseerd zonder concessies te doen aan de prestaties. Door te kiezen voor de Linea PB X toont een koffiezaak niet alleen vakmanschap in koffie, maar ook betrokkenheid bij een duurzame toekomst.
Meer laden
 • Cappuccino
 • Eigen recept
 • Espresso
 • Koffie
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Ristretto
 • Warme Melk
  Geen specificaties gevonden voor dit product.
Meer laden

Over de machine

De Linea PB X is doordrenkt met innovatieve technologieën die het koffiezetproces naar een hoger niveau tillen. Met zijn geavanceerde pre-infusiesysteem zorgt de machine voor een gelijkmatige en zachte voorbereiding van de koffie, wat resulteert in ... Toon meer
Offerte aanvragen?
Prijs op aanvraag

Anderen zetten ook koffie met deze koffiemachines

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
Hulp