La Marzocco Strada EE

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  La Marzocco Strada EE De Strada EE omarmt de schoonheid van minimalistisch ontwerp met zijn gestroomlijnde esthetiek en strakke lijnen. Deze machine is ontworpen om de essentie van vorm en functie te belichamen, en voegt een vleugje tijdloze elegantie toe aan elke koffiezaak. Het minimalistische ontwerp maakt het ook gemakkelijk om de machine in te passen in verschillende interieurstijlen.

  Handmatige Controle Over Extractie

  Met de La Marzocco Strada EE kunnen barista's genieten van handmatige controle over het extractieproces. Dit betekent dat elke kop koffie met precisie en aandacht wordt bereid. Barista's kunnen variaties in druk, doorlooptijd en extractie aanpassen om het beste uit elke koffieboon te halen en unieke smaakprofielen te creëren.

  Hoogwaardige Smaakbeleving

  De Strada EE zet niet alleen in op minimalisme, maar maximaliseert ook de smaakbeleving. Door de handmatige controle over het extractieproces kunnen barista's de nuances en aroma's van elke koffieboon volledig benutten. Dit vertaalt zich in kopjes koffie die het volledige spectrum van smaken onthullen.

  Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

  Ondanks zijn eenvoudige ontwerp is de Strada EE gebouwd om lang mee te gaan. La Marzocco staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare espressomachines, en de Strada EE is geen uitzondering. Met hoogwaardige materialen en zorgvuldige constructie is deze machine ontworpen om te presteren in zelfs de meest veeleisende koffiezaakomgevingen.

  Esthetische Verfijning

  De La Marzocco Strada EE is niet alleen een machine, maar een kunstwerk op zich. Zijn minimalistische ontwerp en onberispelijke afwerkingen trekken de aandacht en maken van de machine een gespreksonderwerp in elke koffiezaak. Het is een statement van verfijning en esthetische waardering.
Meer laden
 • Cappuccino
 • Eigen recept
 • Espresso
 • Koffie
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Ristretto
 • Warme Melk
  Geen specificaties gevonden voor dit product.
Meer laden

Over de machine

De Strada EE omarmt de schoonheid van minimalistisch ontwerp met zijn gestroomlijnde esthetiek en strakke lijnen. Deze machine is ontworpen om de essentie van vorm en functie te belichamen, en voegt een vleugje tijdloze elegantie toe aan elke koffiez... Toon meer
Offerte aanvragen?
Prijs op aanvraag

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
Hulp