La Marzocco Strada MP

Eigen technische dienst
Onafhankelijk advies
Korte lijntjes
  La Marzocco Strada MP De La Marzocco Strada MP stelt barista's in staat om het volledige spectrum van smaken en aroma's van elke koffieboon te onthullen. Met de mogelijkheid om handmatig drukprofielen te regelen, kunnen barista's experimenteren met verschillende extractietijden en -drukken. Dit leidt tot unieke smaakprofielen en koffiecreaties die de verwachtingen overtreffen.

  Creatieve Vrijheid

  De Strada MP is niet alleen een machine, maar een canvas voor creativiteit. Barista's kunnen met precisie variaties aanbrengen in het extractieproces om verschillende smaken en sensaties te ontlokken. Deze creatieve vrijheid stelt barista's in staat om meesterwerken van smaak te creëren die hun klanten verrassen en boeien.

  Consistente Resultaten

  Ondanks de handmatige controle biedt de Strada MP ook een hoge mate van consistentie. De machine is ontworpen met aandacht voor detail en precisie, waardoor barista's keer op keer dezelfde uitzonderlijke resultaten kunnen behalen. Dit zorgt voor een betrouwbare smaakervaring voor klanten, ongeacht wie achter de machine staat.

  Hoogwaardige Constructie en Duurzaamheid

  La Marzocco staat bekend om zijn hoogwaardige constructie en duurzaamheid, en de Strada MP is daarop geen uitzondering. Gebouwd met materialen van topkwaliteit en vakmanschap, is deze machine bestand tegen de eisen van een drukke koffieomgeving en blijft consistent presteren.

  Technologische Innovatie

  Onder het klassieke ontwerp van de Strada MP schuilt technologische innovatie. De machine is voorzien van geavanceerde temperatuur- en drukregeling, waardoor barista's de optimale omstandigheden kunnen creëren voor elke koffieboon. Dit vertaalt zich in een unieke en verrukkelijke smaakbeleving.  
Meer laden
 • Cappuccino
 • Eigen recept
 • Espresso
 • Koffie
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Ristretto
 • Warme Melk
  Geen specificaties gevonden voor dit product.
Meer laden

Over de machine

De La Marzocco Strada MP stelt barista's in staat om het volledige spectrum van smaken en aroma's van elke koffieboon te onthullen. Met de mogelijkheid om handmatig drukprofielen te regelen, kunnen barista's experimenteren met verschillende extractie... Toon meer
Offerte aanvragen?
Prijs op aanvraag

Niet de juiste machine kunnen vinden?

Probeer onze keuzehulp die een machine voor uw behoefte samenstelt!

Keuzehulp
Hulp