Maatregelen omtrent Corona (COVID-19)

Geachte relatie,

De Corona-schrik zit er bij iedereen goed in! Daar zullen we met z’n allen rekening mee moeten houden en daarop anticiperen. Echter een leven zonder koffie zien wij niet zitten. Met die gedachtegang blijven wij voor u op volle kracht door werken.

U kunt dus nog steeds bij ons terecht voor nieuwe en gereviseerde machines, van klein tot groot, maar misschien wel het allerbelangrijkste:

Onze technische dienst blijft op volle toeren doordraaien!

Om ons werk op een goede en veilige manier uit te voeren voor u en ons team hebben we noodzakelijke maatregelen moeten treffen. Deze maatregelen treffen wij vanwege de diversiteit van ons klantenbestand. De volgende richtlijnen zullen we hanteren tot nadere berichtgeving:

  • Onze monteurs en chauffeurs zijn uitgerust met desinfecterende gel voor de handen.
  • Onderhoud en reparatie op locatie aan professionele apparatuur wordt uitgevoerd met inachtneming van wederzijdse afspraken m.b.t. de situatie en persoonlijk contact. Dit wordt per situatie op elkaar afgestemd.
  • Wanneer wij een koffiemachine bij u komen ophalen verzoeken we u de machine(s) klaar te zetten bij de deur. Op het moment dat we arriveren willen we u vragen de deur te openen en gepaste afstand te bewaren.
  • We hebben besloten om tijdelijk geen fysieke bonnen meer uit te geven. Alles wordt bij ons digitaal (online) opgeslagen, wat u via ons portaal altijd en overal kunt bekijken.
  • Bij de installatie of bezorging van machines vragen wij u ook om gepaste afstand te bewaren.

Wanneer u bij ons langskomt, verzoeken we u om onze maatregelen in acht te nemen.

  • Onze showroom en werkplaats is uitsluitend geopend op afspraak. Dit geldt voor leveranciers, klanten en partners.
  • Kom bij voorkeur alleen, of met uw partner.
  • Houd gepaste afstand.

Beste mensen, wij vragen u ook om uw gezond verstand te gebruiken. Roep ons niet op wanneer u ziek bent. Bij twijfel zal onze monteur en/of chauffeur direct weer vertrekken. Deze maatregelen treffen wij voor u en ter bescherming van onze relaties

We hopen op uw unanieme begrip!

Met vriendelijke groet,
Team KoffieMatters

biepi espresso logo
Hulp