Saeco Lirika Black

549,00 Incl btw

De Lirika is een compacte, krachtige koffiemachine. Ideaal voor kleine kantooromgevingen en thuis. De machine heeft een modern uiterlijk en een hoge watercapaciteit.

Uitverkocht

Artikelnummer: 10004476 Categorieën: , , ,

Beschrijving

De Lirika is een compacte, krachtige koffiemachine. Ideaal voor kleine kantooromgevingen en thuis. De machine heeft een modern uiterlijk en een hoge watercapaciteit. De machine is uitermate eenvoudig in gebruik. Door het grote bonenreservoir hoeft u de machine niet constant bij te vullen. De machine bereidt eenvoudig een enkele of dubbele Espresso en een enkele of dubbele Koffie. Een echt no-nonsense koffie apparaat voor velen jaren plezier.


SAECO LIRIKA KOFFIEMACHINE

Wij zijn in één blik overtuigd van deze Lirika Espresso- koffiemachine. Voor thuis en klein kantoor is dit een echt werkpaard. Met haar compacte en mooie vormgeving staat hij strak in uw keuken. Het enige wat u nodig heeft is een compact hoekje en een stroomaansluiting. De koffiemachine vullen met water en koffiebonen en u kunt direct aan de slag met dit sier- en werkpaard.

Met ingebouwde koffiemolen: vers!

Dit is een echte volautomatische koffiemachine met een ingebouwde molen. Met één druk op de knop zet u heerlijke Koffie of Espresso. Een echte kenner weet dat er niks boven een versgemalen kop koffie gaat. Door de versgemalen koffie haalt u alle aroma’s uit de koffieboon. In combinatie met het geavanceerde Zetsysteem creëert u een heerlijke crema laag. Thuis of op kantoor genieten als nooit tevoren.

De top, van materiaal tot functionaliteit

De Saeco Lirika zit zeer degelijk in elkaar. Het chassis en front zijn gemaakt van het sterke kunststofmateriaal ABS. Terwijl de bodemplaat is gemaakt van metaal. Hierdoor krijgt u een handzaam werkpaard dat geschikt is om flinke hoeveelheden koffie te zetten. Ideaal voor meerdere personen thuis of in een kleine kantooromgeving. Alle componenten zijn eenvoudig uit de machine te halen. Zo kunt u de zetgroep eenvoudig demonteren om deze goed te reinigen. De machine is uitgerust met een reinigings- en ontkalkingsprogramma. Geen gedoe met langdurige onderhoudsprocessen, dit doet de machine allemaal voor u.

Gemaakt voor de fijnproever

door het slimme systeem van Saeco kunt u de machine volledig instellen naar wens. U heeft de mogelijkheid om de machine op sterkte in te stellen en op de hoeveelheid koffie van uw koffiekopjes. Door de maalgraad in te stellen kunt u de machine fine-tunen om alles uit uw koffiebonen te halen. U kunt de machine zelfs afstellen op de waterhardheid in uw omgeving. De machine is voorzien van een energiebespaarmodus voor de rustige uurtjes. Alle instellingen zijn eenvoudig te benaderen via het grote multidisplay. De Saeco Lirika staat voor puur koffiegenot.

Specificaties

Gewicht 9 kg
Afmetingen 42.9 × 21.5 × 37.0 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , ,

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Opties

, ,

Soort bediening

Type verwarming

Vermogen (Watt)

Type gebruik