Melitta Caffeo Solo Inmould E950-333

379,94 Incl btw

De Melitta Caffeo Solo Inmould is één van de smalste koffiemachines. Met een breedte van slechts 20cm past deze designtopper in elke keuken.

Beschrijving

De Melitta Caffeo Solo Inmould is één van de smalste koffiemachines. Met een breedte van slechts 20cm past deze designtopper in elke keuken. De Caffeo Solo leveren wij uitsluitend in de luxe uitvoering. De Caffeo Solo Deluxe is stiller en verfijnder dan de “standaard” uitvoering. De functies, het puristisch design en de heerlijke aroma’s zullen indruk maken op iedere koffieliefhebber. De Melitta Caffeo Solo is geschikt voor espresso en koffie bij u thuis

Melitta Caffeo Solo

De Melitta Caffeo Solo staat voor hoogwaardige kwaliteit in een zeer mooi jasje. De machine is uitsluitend geschikt voor cafe creme en Espresso. Met de in hoogte verstelbare uitloop kunt u verschillende formaten kopjes onder de machine zetten. De machine is uitermate eenvoudig te bedienen. U heeft de keuze uit drie instellingen voor de koffiesterkte. Elk kopje is apart in te stellen. Voor kleine en grote kopjes kunt u de waterhoeveelheid afstellen van 30 tot 220 ml.

Conische stalen maalschijven

De machine is uitgerust met een passieve kopjesverwarmer voor de lekkerste espresso. De machine zet één of twee koffiespecialiteiten. De verstelbare conische maalschijven zorgen ervoor dat elke koffieboon optimaal gemalen wordt. Zelfs de hitte van het zetwater is instelbaar tot 93 graden. Het waterreservoir van deze compacte schoonheid is 1,2 liter met een automatische waterpeiling. De machine geeft aan wanneer u de watertank dient te vullen.

Design, materiaal en functionaliteit

De Melitta Caffeo Solo Inmould heeft een strak zwart 3D uiterlijk. De machine is exclusief uitgerust met een zeer strakke 3D print op het frontpaneel. De machine heeft een led-display met symbolen, een in de hoogte verstelbare uitloop en een druprooster van RVS. De machine heeft een verchroomde koffie-uitloop, draaiknop en een aan-/uitknop. Als u de machine uitzet met de aan-/uit knop gaat deze direct in de energie bespaar modus, de”0 watt functie”.

Eenvoudig in onderhoud

De Melitta Caffeo Solo is eenvoudig in onderhoud. De machine heeft een automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma. Er verschijnt automatisch een melding op uw display als de machine toe is aan het reinigings- en/of ontkalkingsprogramma. De machine heeft een uitneembare zetgroep voor optimale reiniging. Zo kan ook direct de binnenkant van de machine gereinigd worden. De machine heeft een automatisch spoelprogramma, zo blijven de uitloop en de slangetjes schoon en kunt u optimaal genieten van verse koffie. In geval van hard water kunt u de machine uitrusten met een claris filter. Deze haalt het grootste gedeelte van de kalk al uit uw kraanwater.

Specificaties

Gewicht 9 kg
Afmetingen 45.5 × 20 × 32.5 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , ,

Koffiesterkte standen

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Opties

, ,

Soort bediening

Type verwarming

Vermogen (Watt)

Type gebruik

Andere suggesties…