Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk E957-305

484,94 Incl btw

De Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk is een van de smalste koffiemachines ter wereld. De Caffeo Solo leveren wij uitsluitend in de luxe versie. Met een breedte van slechts 20 cm past deze designtopper in elke keuken.

Beschrijving

De Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk is een van de smalste koffiemachines ter wereld. De Caffeo Solo leveren wij uitsluitend in de luxe versie. Met een breedte van slechts 20 cm past deze designtopper in elke keuken. De functies, het puristisch design en de heerlijke aroma’s zullen indruk maken op iedere koffieliefhebber. De Melitta Caffeo Solo is geschikt voor espresso en koffie en met behulp van de auto-cappucinatore ook voor cappuccino’s of andere melkvarianten bij u thuis.

 

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

De Melitta Caffeo Solo staat voor hoogwaardige kwaliteit in een bijzonder jasje. De machine is zeer geschikt voor espresso, koffie en melkvarianten zoals cappuccino. Met de in hoogte verstelbare uitloop kunt u kopjes van verschillend formaat onder de machine zetten. De machine is uitermate eenvoudig te bedienen. U heeft de keuze uit drie instellingen voor de koffiesterkte en ieder kopje is apart in te stellen. Voor kleine en grote kopjes kunt u de waterhoeveelheid afstellen van 30 tot 220 ml. Met behulp van de autocappuccinatore maakt u ook nog eens heerlijke melkvariaties.

Conische stalen molen

De machine is uitgerust met een passieve kopjesverwarmer voor de lekkerste espresso. De machine zet één of twee koffiespecialiteiten en een enkele melkvariant. De verstelbare conische maalschijven zorgen er voor dat elke koffieboon optimaal gemalen wordt. Zelfs de hitte van het zetwater is instelbaar tot 93 graden. Het waterreservoir van deze compacte schoonheid is 1,2 liter met een automatische waterpeiling. De machine geeft aan wanneer u de watertank dient te vullen.

Design, materiaal en functionaliteit

De Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk heeft een strak zwart 3D uiterlijk. De machine is exclusief uitgerust met een zeer strakke 3D print op het frontpaneel. De machine heeft een led-display met symbolen, een in de hoogte verstelbare uitloop en een druprooster van RVS. De machine heeft een verchroomde koffieuitloop, draaiknop, een aan-/uitknop en een autocappuccinatore. Als u de machine uitzet met de aan-/uit knop gaat deze direct in de energiebespaar modus, de”0 Watt functie”.

Eenvoudig in onderhoud

De Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk is eenvoudig in onderhoud. De machine heeft een automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma. Er verschijnt automatisch een melding op uw display als de machine toe is aan het reinigings- en ontkalkingsprogramma. De machine heeft een uitneembare zetgroep voor optimale reiniging. Zo kan ook direct de binnenkant van de machine gereinigd worden. De machine heeft een automatisch spoelprogramma, zo blijven de uitloop en de slangetjes schoon en kunt u optimaal genieten van verse koffie. In geval van hard water kunt u de machine uitrusten met een clarisfilter. Deze filtert het grootste gedeelte van de kalk al uit uw kraanwater. De autocappuccinatore is demonteerbaar om te kunnen reinigen makkelijker te maken.

 

Specificaties

Gewicht 10 kg
Afmetingen 45.5 × 20 × 32.5 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , , ,

Koffiesterkte standen

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

, , ,

Soort bediening

Type verwarming

Vermogen (Watt)

Type gebruik