Melitta Caffeo Varianza CSP RVS F580-100

749,95 Incl btw

Met de Melitta Caffeo Varianza CSP, worden de Melitta mogelijkheden duidelijk gemaakt. De Varianza CSP is leverbaar in zwart, zilver/zwart en RVS antifingerprint staal. 

Beschrijving

Met de Melitta Caffeo Varianza CSP roestvrijstaal / SST, worden de Melittamogelijkheden duidelijk gemaakt. De machine is standaard uitgerust met een one-touch functie voor Koffie, Espresso en verschillende melkvariaties. De machine heeft de mogelijkheid om tot 10 koffiespecialiteiten te onthouden. De Varianza CSP / SST is de exclusieve roestvrij stalen versie met anti-fingerprint steel.


MELITTA CAFFEO VARIANZA CSP / SST

Door het gepatenteerde My Bean Select heeft u een onbeperkt koffiegenot met onbeperkte variatie. Naast het standaard bonenreservoir van 125 gram heeft My Bean Select een extra vulkoker die voor elk kopje afzonderlijk kan worden gevuld. Hierdoor kunt u onbeperkt verschillende koffiebonen malen. De bonen uit de My Bean Select koker en het standaard bonenreservoir worden niet gemengd. Zelfs de maalgraad is afzonderlijk van elkaar in te stellen.

Compact, modern en gebruiksvriendelijk

Met haar kubusvorm past de Caffeo Varianza CSP / SST overal tussen. Het front is gemaakt van roestvrij staal. Maar dankzij het anti-fingerprint oppervlak wordt het glanzende uiterlijk niet bezoedeld met vingerafdrukken. Het bedieningspaneel met geïntegreerd TFT-kleurendisplay maakt deze koffie- espressomachine uiterst gebruiksvriendelijk. Met de One-Touch functie bereidt iedereen met één druk op de knop de lekkerste koffievariaties. Uw eigen thuis barista.

Mogelijkheden, eenvoud, topkwaliteit

Met de Varianza zijn zijn de mogelijkheden oneindig. De machine kan tot 10 koffierecepten onthouden en met het My bean Select bent u niet beperkt tot één soort koffieboon. De varianza houdt zich aan het autenthieke bereidingsproces van uw specialiteit. Bij Latte Macchiato wordt de Espresso na de melk en melkschuim toegevoegd. Bij Cappuccino komt eerst Espresso en daarna de melkschuim. De koffiebonen worden altijd vers gemalen waarna de molen altijd geleegd word. Geen oude koffieresten meer, maar altijd optimaal genieten van een verse Espresso of Koffie.

Instelbaar

De Varianza is volledig instelbaar. Zo kunt u bepalen hoeveel koffie er gemalen wordt en hoeveel water er in uw kopje belandt. Met behulp van de all-in-one koffieuitloop hoeft u uw kopjes niet meer te verplaatsen. De uitloop heeft twee uitloopjes om een dubbele Espresso of Koffie te bereiden. De uitloop is in hoogte verstelbaar tot 13,5 cm, zo is er zelfs plaats voor hoge Latte Macchiato glazen. Voor de optimale machine-ervaring heeft de machine een intern reinigings- en ontkalkingsprogramma.

 

Specificaties

Gewicht 8.25 kg
Afmetingen 380 × 253 × 405 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , , , ,

Koffiesterkte standen

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

, , , ,

Soort bediening

Type verwarming

Vermogen (Watt)

Type gebruik