Als u onderstaande velden invult, nemen we z.s.m. (geheel vrijblijvend) contact met u op

Een Melitta koffiemachine kiezen is kiezen voor uitmuntende kwaliteit gepaard met stijl en een goede prijs. De volautomatische Melitta koffiemachines zijn ideaal voor thuis of op een klein kantoor. Benieuwd naar het merk Melitta en de voordelen van deze koffiezetapparaten? Lees dan snel hieronder verder. Is de keuze al gemaakt? Bestel dan direct een nieuw Melitta koffiezetapparaat.

Toont alle 8 resultaten

De volautomatische Melitta koffiemachines

Naast de klassieke filterkoffiezetapparaten verkoopt Melitta ook een aantal volautomatische koffiemachines. Deze machines zijn vooral geschikt voor thuis gebruik en kleine kantoren. Ze zijn niet ontwikkeld voor grotere kantoren waar erg veel koffie wordt gedronken. Wanneer deze machines wel worden gebruikt op locaties waar wel 100 of meer koppen per dag worden gezet dan is de kans op snelle defecten een stuk groter.

Voor een iets kleiner gebruik zijn de koffiemachines van Melitta overigens wel een zeer goede keuze. Ze zijn over het algemeen intuïtief ingericht waardoor je geen lange handleidingen nodig hebt om het apparaat te leren kennen. Daarnaast kan je de basis eigenschappen zoals koffiesterkte en hoeveelheid water altijd instellen. Zo maak je altijd het kopje koffie die jij het lekkerst vindt!

De voordelen van een Melitta koffiezetapparaat

Een groot voordeel van een Melitta koffiezetapparaat op bonen is dat ze makkelijk te bedienen zijn. De bediening is zeer gebruikersvriendelijk. Ook bij de iets duurdere varianten waar meer koffievariaties mee gemaakt kunnen worden is de bediening nog steeds erg eenvoudig.

Daarnaast is een ander voordeel dat het hele goede koffiemachines zijn om melk op te schuimen. Dit komt mede doordat de melkopvang van de melitta koffiemachines eenvoudig los te koppelen zijn. Hierdoor kan je de melk bewaren in de koelkast. Win-win want koude melk blijft langer goed én schuimt beter.

Melitta maakt koffie zoals de Italianen dat ook doen. Dat is een groot voordeel, want de Italianen weten als geen ander hoe je de lekkerste koffie maakt. Wat wij hiermee bedoelen is dat de machines de koffie in de juiste volgorde maken. Dus bij een cappuccino komt de geklopte melk als laatste. Terwijl bij het maken van een latte macchiato de melk juist eerst komt en de espresso er daarna overheen gaat.

Koop de koffiemachine van Melitta bij KoffieMatters!

Wanneer je op zoek bent naar een Melitta koffiemachine dan ben je bij KoffieMatters aan het juiste adres. Wij verkopen 3 verschillende modellen van Melitta in verschillende uitvoeringen. Daarnaast weet je bij ons zeker dat je een goede prijs krijgt voor het product. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar onze dagprijzen!

Weet je nog niet zeker dat het een koffiezetapparaat van Melitta moet worden? Geen probleem kijk bij ons dan ook eens naar de andere koffiemachine merken. Je vindt daarbij zowel consumenten als professionele koffiemachines! Wij verkopen ook nog de volgende merken:

Heb je nog vragen over bepaalde koffiemachines? Neem ook dan gerust contact met ons op! Je kan met ons chatten, mailen en bellen!

Is de keuze inmiddels al gemaakt? Wacht dan niet langer met een nieuwe Melitta koffiemachine kopen!