Welke koffiemachine kopen

Welke koffiemachine kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe koffiemachine, maar weet u niet welke? Welke koffiemachine moet u nu kopen? Een geschikte koffiemachine kiezen in een wereld vol aanbod is niet eenvoudig. Daarom helpen wij u in dit blog op weg. Lees hier wat de verschillende machines en zetmethoden zijn, zodat u zelf de afweging kunt maken welke koffiemachine het beste bij u past! Lees meer

Fleur de Café adviseert Lattiz voor het perfecte melkschuim

Eén derde van alle koffie die besteld wordt in de horeca, is een cappuccino of latte macchiato. Melkvarianten zijn nog steeds razend populair. Dé oplossing om aan de grote vraag naar melkschuim te voldoen is de Lattiz melkschuimmachine. De Lattiz is speciaal ontwikkeld voor horecaprofessionals. Met één druk op de knop schuimt de machine in een constante kwaliteit melk op. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een nieuwe techniek én doordat er gebruik gemaakt wordt van echte melk bent u verzekerd van een perfect egaal, crèmige melkschuim.
Lees meer

Wat is de beste professionele horeca koffiemolen?

Misschien overbodig om te vermelden, maar wilt u echt verse koffie schenken in uw horeca, dan is het zelf malen van de koffiebonen een must. Koffie blijft namelijk in de vorm van bonen langer houdbaar dan gemalen koffie. Daardoor schenkt u altijd lekkere verse koffie. Het malen van de koffiebonen gebeurt met een koffiemolen ook wel grinder genoemd. Er zijn verschillende horeca koffiemolens te koop. We helpen u graag een goede keuze te maken voor uw horeca.
Lees meer

Verse, zelf gemalen koffie heeft meerwaarde

Koffie is voor ieder natuurlijk een belangrijk deel van het leven. Koffie zegt meer over jouw persoonlijkheid dan je in eerste instantie denkt. Nederlanders drinken zo’n 3,2 kopjes koffie per persoon per dag. Koffie is dus niet meer weg te denken. Maar wat nou als je moest kiezen tussen zelf met de bonenmaler gemaakte koffie of snelle door een machine gemaakte koffie. Dit is iets waar je waarschijnlijk niet zo vaak over nadenkt.

Lees meer