Nivona CafeRomatica 675

639,00 Incl btw

De Nivona CafeRomatica 670 espressomachine is uitgerust met een cappuccinatore om volle cappuccino’s te bereiden. De machine is ontworpen voor de beste espresso’s en koppen koffie. Door de aparte cappuccinatore kunt u zo af en toe eenvoudig een melkvariant bereiden.

Uitverkocht

Beschrijving

De Nivona CafeRomatica 675 espressomachine is uitgerust met een cappuccinatore om volle cappuccino’s te bereiden. De machine is ontworpen voor de beste espresso’s en koppen koffie. Door de aparte cappuccinatore kunt u zo af en toe eenvoudig een melkvariant bereiden. Door het duidelijke display is de Nivona NICR 675 eenvoudig in gebruik. U bepaald zelf hoe sterk uw koffie is, de machine heeft namelijk 5 standen voor de sterkte en drie standen voor de maalgraad. U kunt gebruik maken van de Nivona App en de machine bedienen met uw smartphone. Bevalt de kleur niet? Bekijkt u dan eens de CafeRomatica 660.

Nivona CafeRomatica NICR 675 Titanium

De machine kan tot 11 verschillende recepten bereiden. 6 basis recepten en 5 te personaliseren “mijn koffie”. Nieuw in deze lijn is de vernieuwde stillere molen van gehard staal. Tevens kunt u de pompdruk instellen. Door de druk van het water variabel door de koffie te laten lopen kunt u bittere smaken naar boven halen, of juist dat ene zure tintje wat uw koffie, uw koffie maakt. De machine heeft vijf standen koffie sterkte en drie standen pompdruk.

Nivona App bediening

Ter verbetering van het gebruiksgemak kunt u uw Nivona 675 bedienen met de Nivona App. Door gebruik te maken van de App kunt u snel en eenvoudig elk kopje koffie personaliseren. Tevens dient de App als een digitale handleiding en zit de App boordevol tips om uw koffie beleving te verbeteren. Revolutionair, en toch erg bruikbaar. In uw App kunt u alle instellingen aanpassen. Zo kunt u bepalen hoe sterk te koffie gezet moet worden en vooral met welke pompdruk. Laat u verassen door de combinaties en de verschillende smaken in uw koffie.

Eenvoudig in onderhoud

De Nivona CafeRomatica is eenvoudig in onderhoud. De machine heeft een automatisch reiniging- en ontkalkingsprogramma. Er verschijnt automatisch een melding op uw display als de machine toe is aan het reiniging- en ontkalkingsprogramma. De machine heeft een uitneembare zetgroep voor optimale reiniging. Zo kan ook direct de binnenkant van de machine gereinigd worden. De machine heeft een automatisch spoelprogramma, zo blijven de uitloop en de slangetjes schoon en kunt u optimaal genieten van verse koffie. Om het onderhoudsgemak te verhogen en de levensduur te verlengen kunt u de machine uitrusten met een waterfilter. Deze haalt het grootste gedeelte van de kalk al uit uw kraanwater. De auto-cappuccinatore is demonteerbaar om te kunnen reinigen.

 

Specificaties

Gewicht 10 kg
Afmetingen 46 × 24 × 34 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Koffiesterkte standen

Kleur van het product

Koffiespecialiteiten

, , , , , , ,

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Melkopschuimmethode

Soort bediening

,

Vermogen (Watt)

Type verwarming

Type gebruik

Andere suggesties…