Nivona CafeRomatica 759

749,00 Incl btw

Met de Nivona CafeRomatica 759 maakt u eenvoudig een cappuccino of kopje koffie. Deze vertrouwde 7 serie voorziet al jaren liefhebbers van melkspecialiteiten en andere koffie soorten.

Beschrijving

Met de Nivona CafeRomatica 759 maakt u eenvoudig een cappuccino of kopje koffie. Deze vertrouwde 7 serie voorziet al jaren liefhebbers van melkspecialiteiten en andere koffie soorten. Dankzij ongecompliceerde bediening. Cappuccino betekent samenzijn, vertrouwen en inspiratie. Dit gevoel willen we met deze machine in elke keuken brengen. Zodat u zich kan bezighouden met uw moment, de koffiemachine regelt de rest.

Nivona CafeRomatica 759

De Nivona CafeRomatica 759 is de machine die u nodig heeft als koffie liefhebber. Nieuw in de lijn is de verbeterde stille molen. Tevens kunt u de pompdruk instellen. Door de druk van het water variabel door de koffie te laten lopen kunt u bittere smaken naar boven halen. De machine heeft vijf standen koffie sterkte en drie standen pompdruk. Naast dat u de sterkte in drie standen kunt instellen kunt u de maalgraad afstellen, de pompdruk instellen in drie standen en u kunt de temperatuur instellen. Om dit alles voor u gemakkelijk te maken kunt u de machine bedienen met de draai knoppen en het TFT display of nog beter, u kunt gebruik maken van de Nivona App en de machine bedienen met uw smartphone. Bevalt de kleur niet? Bekijkt u dan eens de CafeRomatica 769, dezelfde machine een ander kleur.

One Touch Cappuccino

De One Touch SPUMATORRE functie maakt deze machine af. U kunt genieten van de perfecte melk en espresso combinatie, die u volledig naar eigen wens kunt instellen. U hangt de slang in een optionele melkkan of in een pak met volle melk en selecteert Cappuccino. De machine doet de rest, u hoeft alleen nog maar te genieten. De temperatuur van uw koffie is in te stellen in drie standen. Naast cappuccino maakt deze machine ook andere melk varianten zoals Latte Macchiatto of een soort volledig in te stellen naar keuze, mijn koffie.

Bedienen met de Nivona App

Ter verbetering van het gebruiksgemak kunt u uw Nivona 759 bedienen met de Nivona App. Door gebruik te maken van de App kunt u snel en eenvoudig elk kopje koffie personaliseren. Tevens dient de App als een digitale handleiding en zit de App boordevol tips om uw koffie beleving te verbeteren. Revolutionair, en toch erg bruikbaar. In uw App kunt u alle instellingen aanpassen. Zo kunt u bepalen hoe sterk te koffie gezet moet worden en vooral met welke pompdruk. Laat u verassen door de combinaties en de verschillende smaken in uw koffie.

Eenvoudig in onderhoud

De Nivona CafeRomatica is eenvoudig in onderhoud. De machine heeft een automatisch reiniging- en ontkalkingsprogramma. Er verschijnt automatisch een melding op uw display als de machine toe is aan het reiniging- of ontkalkingsprogramma. De machine heeft een uitneembare zetgroep voor optimale reiniging. Zo kan ook direct de binnenkant van de machine gereinigd worden. De machine heeft een automatisch spoelprogramma, zo blijven de uitloop en de slangetjes schoon en worden deze voorverwarmd hierdoor kunt u optimaal genieten van verse koffie. Om het onderhoudsgemak te verhogen en de levensduur te verlengen kunt u de machine uitrusten met een waterfilter. Deze haalt het grootste gedeelte van de kalk al uit uw kraanwater. Het melk opschuim systeem is demonteerbaar om te kunnen reinigen.

Specificaties

Gewicht 11 kg
Afmetingen 46 × 24 × 34 cm
Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Inhoud bonenreservoir

Inhoud watertank

Koffiesterkte standen

Kleur van het product

,

Koffiespecialiteiten

, , , , , , ,

Aantal kopjes per dag

Maalinstellingen

Materiaal

Melkopschuimmethode

Opties

, , ,

Soort bediening

,

Vermogen (Watt)

Type verwarming

Type gebruik

Andere suggesties…