Nivona CafeRomatica 930

1.249,00 Incl btw

NICR 930 combineert de essentie van de 9-serie met een fris titanium kleurig uiterlijk. Meer uit je koffie halen met één druk op de knop – ook als je 2 kopjes tegelijk wilt. Verleidelijke koffie of espresso op elk moment van de dag.

Beschrijving

Nivona CafeRomatica 930

Met deze volautomatische koffiemachine zet u in totaal achttien verschillende koffiespecialiteiten. Negen aanpasbare recepten staan al voorgeprogrammeerd en u slaat zelf nog negen favorieten op. Met de Nivona-app stelt u alles volledig naar wens in vanaf uw smartphone! De 9-serie is vormgegeven zoals u van NIVONA gewend bent, eenvoudig, modern en van alle gemakken voorzien. De machine is uitgevoerd in fraaie titaniumkleurig kunststof met roestvrijstalen accenten. Tijdloosheid is een zeldzame eigenschap – maar deze machine voegt hier buitengewoon design en elegantie aan toe. Onze NICR 930 combineert de essentie van de 9-serie met een fris nieuw uiterlijk. Meer genot en meer gemak: koffie, cappuccino, latte macchiato met één druk op de knop – ook als u 2 kopjes tegelijk wilt. Verleidelijke koffie op elk moment.

Comfortabel bedieningsconcept

De koffiesterkte heeft vijf niveaus om uit te kiezen. Als u alleen een kopje thee wilt, kan dat ook. De temperatuur van het water stelt u in op één van de vier standen. Het waterreservoir van maar liefst 2.2 liter is te verlichten in wel 8 verschillende kleuren. Het bonenreservoir kan tot 250 gram bonen ontvangen. Ruime reservoirs zodat u niet constant hoeft bij te vullen.

Bluetooth verbinding met de NIVONA-app

Bluetooth is ook aanwezig op het apparaat, waardoor u zeer eenvoudig contact kunt maken tussen de machine en de Nivona-app. Bepaalt u persoonlijke instellingen en recepten via het display van de machine of via de app op uw smartphone of tablet. Met de app is het zelfs mogelijk om een kop koffie te zetten vanuit uw stoel en voorziet u van reinigingstips.

Uw perfecte cappuccino op elk moment

Met de OneTouch SPUMATORE functie zet u binnen één druk op de knop een perfecte Cappuccino of Latte. De perfect geschuimde melk en koffie worden direct in uw kopje gedoseerd. Zo is alles naar wens in te stellen, waaronder de temperatuur van het water of de melk, de hoeveelheid te malen bonen en het volume. Met de mijn-koffie functie kunt u 9 gepersonaliseerde recepten instellen. Door het Aroma Balance System heeft u keuze uit 3 verschillende zetmethoden en kan je de intensiteit van de koffie aanpassen. Kiest u voor dynamisch, constant of intens? De koffiesterkte is verder te regelen door de maalgraad (5 standen) en de hoeveelheid koffie tussen de 7 en de 14 gram in te stellen en te variëren in volume. Zo kunt u nog meer dan voorheen variëren in smaak.

 

Specificaties

Gewicht 14.6 kg
Afmetingen 50 × 36 × 28 cm
Kleur van het product

Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Koffiesterkte standen

Aantal kopjes per dag

,

Maalinstellingen

Melkopschuimmethode

Opties

, ,

Type verwarming

Vermogen (Watt)

Soort bediening

,

Inhoud watertank

Koffiespecialiteiten

, , , , , , , , ,

Materiaal

Gehard staal

Type gebruik

,

Andere suggesties…