Nivona CafeRomatica 970

1.399,00 Incl btw

Met de Nivona 970 espressomachine zet je in totaal achttien verschillende koffiespecialiteiten.

Beschrijving

Nivona CafeRomatica 960 en 970
Met deze volautomatische espressomachine zet je in totaal achttien verschillende koffiespecialiteiten. Negen aanpasbare recepten staan al voorgeprogrammeerd en je slaat zelf nog negen favorieten op. Met de Nivona-app stel je alles volledig naar wens in vanaf je smartphone of tablet! . De 9-serie is vormgegeven zoals u van NIVONA gewend bent, eenvoudig, modern en van alle gemakken voorzien. De machine is uitgevoerd in fraai matzwart of titaniumkleurig kunststof met roestvrijstalen accenten.

Gemakkelijk en prettig in gebruik
De koffiesterkte heeft vijf niveaus om uit te kiezen. Als je alleen een kopje thee wilt, kan dat ook. De temperatuur van het water stel je in op één van de vier standen. Het waterreservoir van maar liefst 2.2 liter is te verlichten in wel 8 verschillende kleuren. Het bonenreservoir kan tot 250 gram bonen ontvangen. Ruime reservoirs zodat u niet constant hoeft bij te vullen.

Bepaal je persoonlijke instellingen via Bluetooth
Bluetooth is ook aanwezig op het apparaat, waardoor je zeer eenvoudig contact kunt maken tussen de machine en de Nivona-app. Bepaal je persoonlijke instellingen en recepten via het display van de machine of via de app op je smartphone of tablet. Met de app is het zelfs mogelijk om een kop koffie te zetten vanuit je stoel en voorziet u van reinigingstips.

Met één druk op de knop perfecte koffie

Met de One-Touch-Cappuccino functie zet je binnen één druk op de knop een perfecte Cappuccino of Latte. De perfect geschuimde melk en koffie worden direct in je kopje gedoseerd. Zo is alles naar wens in te stellen, waaronder de temperatuur van het water of de melk, de hoeveelheid te malen bonen en het volume. Met de mijn-koffie functie kan je 9 gepersonaliseerde recepten instellen. Door het Aroma Balance System heb je keuze uit 3 verschillende zetmethoden en kan je de intensiteit van de koffie aanpassen. Kies je voor dynamisch, constant of intens? De koffiesterkte is verder te regelen door de maalgraad (5 standen) en de hoeveelheid koffie tussen de 7 en de 14 gram in te stellen en te variëren in volume. Zo kan je nog meer dan voorheen variëren in smaak.

 

 

Specificaties

Gewicht 14.6 kg
Afmetingen 50 × 36 × 28 cm
Kleur van het product

Aantal bonenreservoirs

Aantal kopjes tegelijk zetten

Aantal molens

AC input frequentie (Hertz)

AC input (Voltage)

Koffiesterkte standen

Aantal kopjes per dag

,

Maalinstellingen

Melkopschuimmethode

Opties

, , ,

Type verwarming

Vermogen (Watt)

Soort bediening

,

Inhoud watertank

Koffiespecialiteiten

, , , , , , , , ,

Type gebruik

,